Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce do domu

Boje sie odejsc

Polecane posty

Gość Chce do domu
Gościu, co się stało z Twoim życiem ze nazywasz je rozwalonym?

Gość gość
Nie pytaj autorko...wszystko co najgorsze :( sorry ale nie bede tego pisal na publicznym forum ;) ja tez jeszcze nie ide spac ;) popijam drinka i do tego jestem przyzwyczajony do nocek bo pracuje w nocy :)

Gość gość
Chce do domu dziś Gość 02:13 Tak, to jest teorytcznie proste ale z drugiej strony zostawiam kawałek swojego życia Imim, Już kiedyś kombinowałam z tym urlopem ale on nie chce słyszeć na ten temat, bilet w jedna stronę. Pustka która czuje w momencie gdy chce się spakować i wyjść jest nie do przyjęcia. Ciagle przekładam na lepszy moment. Żeby chciciaz dojazd był łatwiejszy (chodzi o częstotliwość). żeby udało się tak na gorąco po prostu wyjść i koniec. Tu nie mam nikogo kto mnie wesprze, czuje się jak pies na łańcuchu zzz Ciesz sie, ze masz do kogo wracac, Ja mam tylko brata.

Gość gość
Posluchaj...nie wuem ile masz lat ale Twoj chlopak to jest niestety albo i stety tylko chlopak.Jest bliski ale to wciaz nie rodzina.Ja bym na Twoim miejscu postaral sobie wyobrazuc czy naprawde chcesz wrocic do pl czy zostac tutaj.Wypisz wszystkie plusy i minusy i zastanow sie czy dalabys rade zaczac na nowo bez chlopaka i gdzie.On Cie zdominowal co niestety zle wrozy dla tego zwiazku bo wystepuje tu brak szacunku.Musisz naorawde powaznie grubo przemyslec a w razue czego pytaj i jak bede w stanie doradzić to bede sie cieszyl :)

Gość Chce do domu
Pewnie o kobietę chodzi? Brat to zawsze brat, rodzina w życiu jest najważniejsza.

Gość Chce do domu
Dziękuje, wiele razy rozważałam co byłoby lepsze i wiem ze chce do pl, na pewno na dłużej o ile się jeszcze kiedyś zdecyduje na jakikolwiek wyjazd. Wiem ze ten związek nie ma przyszłości ale nie wiedząc dlaczego ciagle w tym tkwię. Kiedyś twardo starałam po ziemi a teraz wszystko mi się pomieszało. Na miejscu nie mam żadnego wsparcia, boje się zaufać. A reszta jest w pl.

Gość Chce do domu
Troszkę mi już ulżyło jak częściowo wywaliłam swoje brudy ale to nie zmienia faktu ze ciagle boje się ze wymiekne. Żeby był ktoś kto by mi w tym pomógł... ech, podziel się tym drinkiem lepiej.

Gość gość
Prosze Cie nie pytaj o to ;) pamietaj ze w wiekszosci spraw w swoim zyciu jesteś zalezna tylko od siebie.Mozesz sie zdziwic jak bardzo chlopak i przyjaciele moga sie od Ciebie odwrocic gdy zostaniesz niezrozumiana.Dlatego miej swiadomosc i zyj juz dzisiaj tak.Nie licz na nikogo.Rodzina owszem Ci pomoze ale tylko na tyle na ile moga.Pytanie czy na tyle ile chcesz?-chodzi mi o to czy zrozumieja.Cala reszta jest zalezna od Ciebie.Sama wiesz najlepiej gdzie masz lepsze perspektywy przyszlosci i rozwoju.Naprawde...polecam wziasc jartke i dlugopis i wypisac wszystkie za i przeciw ;) Aha...i chlopaka sie nie boj ;) w razie czego doradze Ci co zrobic ;) pamietaj ze Twoje zycie lezy w Twoich rekach ;)

Gość gość
Hahaha :D ja na drinka zapraszam jak najbardziej :) milo bybylo spedzic czas na zwyklej rozmowie bez skrepowania i oceniania kogokolwiek ;) niestety moja sytuacja jest az tak ciezka ze nie znalazlem zrozumienia nigdzie :( rodzina wie ile ma wiedziec...

Gość Chce do domu
" Aha...i chlopaka sie nie boj oczko.gif w razie czego doradze Ci co zrobic oczko.gif " zabrzmiało dość ciekawie. Dobrze, nie będę już pytać, będziesz chciał sam powiesz.

Gość Chce do domu
Może potrzebujesz takiej rozmowy? gdzieś po za kafe?

Gość gość
Zastanawia mnie w czym tak naprawde potrzebujesz pomocy ;) tzn w powrocie czy zostaniu tutaj bez niego.Bo cos mi sie zdaje ze to drugie.Chyba wolalabys byc sama ale zostac tutaj czyz nie? Jezeli chcesz to odpisz wprost.Jezeli nie to naokolo ale i tak sie polapie ;) a jak chcesz mozemy wymienic maila ;) naprawde chce pomoc.Bez podtekstów itp.Lubie pomagac innym bo to mnke uszczęśliwia :)

Gość gość
Ok autorko.Teraz juz na powaznie.Tak.Potrzebuje czegis wiecej niz rozmowy.Nie zwiazku ani zadnego ukladu.Zwyczajnosci poprostu.Skad piszesz albo podaj maila jakiegos to pogadamy.

Gość Starszy zgredzik
Autorko - możesz zrobić mi loda ??! Bo mi już od kilku tygodni z flaka kapie , takie mam w jajach ciśnienie . . . :-( Co o tym sądzisz ??

Gość Chce do domu
Tęsknie za Polska, miałam tam dobrze tu jestem sama. Oczywiste jest wiec ze wybieram jednak pierwsza opcje. takaoaco@gmail.com

Gość gość
Wypiertalaj!wsadz sobie w rure od odkurzacza i wlacz...frajer...

Gość Chce do domu
A tak w ogóle to dziękuje Ci gościu bo dziś się w końcu uśmiechnęłam :)

Gość Starszy zgredzik
Autorko - zasadzę ci w usta mojego śliskiego augusta aż po same pomidory ;-) Lubisz tak ; wiem o tym :-)

Gość Chce do domu
Ach ty brutalu ! Mogę się przecież nim zadławić !

Gość Chce do domu
Czekam na mail

Gość Chce do domu
Chyba ze śmiechu

Gość gość
Jak nie masz więcej niż 40 lat , to bym ci przeorał cacao ! :-D , aż by ci z podwozia krew leciała :-D

Gość Starszy zgredzik
Ja byłem pierwszy ! Najpierw porządne dymanie w usta !!!!! :-)

Gość gość
Autorko...jezeli sie usmiechnelas dzieki mnie to juz dla mnie wiele :) mail poszedl ;)

Gość gość
A jak mi odpiszesz , to sobie ze szczęścia wytrzepie kapucyna :-) Ręcznie oczywiscie ;-)

Gość gość
04.17 podszyw oczywiście.W kapucyna to mozesz zalapac Ty...

Gość Chce do domu
Olej tych biednych ludzi