Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka pasożytuje i nie daje spać

Polecane posty

Gość gość

Mamy mieszkanie socjalne jeden wspólny pokój, matka to typowy przejaw chamstwa, ignorancji.itp. nie płaci za nic, mam przez nią długi. W nocy hałasuje, nie daje spać często hest pijana, w zasadzie to prawie codziennie, ale nawet gdy nie jest to jest tak samo. Rozglasza telewizor, albo chodzi z psami po nocy, kręci sie po mieszkaniu w nocy i niewiadomo co robi, przy niej wyspac sie to niemożliwe. Gdy chodzilam na 6 do pracy to często spalam po 2, 3 godziny dziennie bo ona mi nie dawala, teraz chce iść takze do pracy ale tu sa moje obawy bo ja po prostu nie dam rady w takich warunkach. Co mi radzicie. Rozmowa nie pomoże bo do niej nic nie dociera, mysli tylko o sobie, wstanie rozglosi ten pieprzony telewizor a za minute zasnie a nie ważne ze mnie obudzi i dodatkowo jeszcze nie mogę się odezwac bo będzie awantura. Oszaleje niedługo

Gość gość
Kup sobie stopery do uszu i namów ją na leczenie , pamiętaj to jest twoja matka i przyjdzie kiedyś taki dzień że już nigdy nie usłyszysz jak chodzi po pokoju .

Gość gość
Stopery nic nie dają

Gość gość
Wyprowadź sie ,bo cie odwiozą do Tworek . Albo ja ci pokój wynajme za darmo . Za walenie konia . Będziesz mi waliła i bawiła sie pitolkiem .