Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pod prysznic w Aquaparku wchodzicie nago ?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak się zachować,niektóre babki chadzają nago niektóre w toplessie pod prysznic ,a są i takie które kąpią sie w stroju jednoczęściowym co uważam jest bez sensu, ja nie umiem umyć się z mydłem w stroju dlatego zawsze ściągam wszystko i myję sie na golasa,pytałam chłopaka jak jest u nich to mówił że tak samo ok. 30% nago . Więc się pytam jak jest poprawnie nago czy w stroju?

Gość gość
Nago to ja moge z kobietami sie kąpać a z facetami lepiej nie zdejmować gaci i nie schylać sie po mydło jak spadnie .

Gość gość
Jprd skąd wy jesteście ? Patologia.

Gość gość
Jakto to skąd ? to kafe i jej król 92 plus jego klony .

Gość gość
We Wrocku w aqua pół na pół,ja zawsze nago ,nie rozumiem flejtuchów co myją spodenki zamiast zawartość.

Gość gość
To idź cwaniaro pod męski prysznic . To będziesz srała całymi pyrkami.

Gość gość
13"13 jesteś nieuleczalnie chory ,weź rozpęd z górki i rozwal się o wychodek.

Gość gość
Ja się kiedys wstydzilam myć nago ale czlowiek im starszy tym wyzbywa sie wstydu teraz mam 36 lat i myję się nago na basenie zresztą inne babki w wieku po 30 tez się nie krępują być nago nawet po szatni tak chodzą. Zauwazylam tez ze niektórzy we wspólnych przebieralniach nawet nie chodzą do kabin bo tam zawsze kolejki tylko ściągają bikini kolo szafki i specjalnie sie nie kryją

Gość gość
Dużo facetów się nago maca wzajemnie po siusiakach pod prysznicem w aquaparkach w godzinach wieczornych

Gość gość
Ja pier/dolę a po co tam mam się myć w ogóle? I to jeszcze dokładnie? Ja się zawsze płuczę jedynie wodą w stroju. Prysznic albo kąpiel dokładnie i na spokojnie to ja wolę wziąć po powrocie do domu.

Gość gość
autorko, a ci/pę też tam myjesz tak przy wszystkch lub od/byt? bezsensu tam się myć skoro i tak potem będzie trzeba dokładniej się umyć w domu.

Gość gość
18"21 i18"22 wy to jacyś jaskiniowcy brudasy śmierdziuchy jesteście boszhe!!! Myje się nie po! w domu tylko przed wejsciem na basen po to aby nie zanieczyszczać wody smierdziele bo wtedy automat zapodaje więcej chloru do wody ! i wszyscy to wdychamy ,przez takie swinie co sie idą"opłukać" w wodzie jest syf ! 18"21 właśnie od.byt myć trzeba dokladnie przed a nie po basen i e w domu bo niby co chcesz myć jak juz goowno zostawiłeś na basenie .

Gość gość
Osoby wyżej nic nie pisały o myciu się "przed", tylko "po", czytaj za zrozumieniem.

Gość gość
Ja najpierw ogarniam kłaki! A że są długie, gęste, zanim je umyję odżywię rozczeszę to tak lekko pół godziny złazi, kiedy już mam je w turbanie z ręcznika, zdejmuję strój i biorę się za mycie dooupy" he

Gość gość
Do mnie to normalne że przed wejściem na halę czy do sauny trzeba się umyć a w stroju to raczej nie możliwe

Gość gość
2017.09.17 0 to prawda, ale im starszy tym sa wieksze powody do tego wstydu, wiec liczcie sie z tym, ze ktos was moze zaobaczyc... nie zapomne widoku starych bab ok. 70 co łaziły bez zażenowania mieszy dziecmi kompletnie gołe

Gość gość
Inspektor sanepidu wydał swego czasu zalecenie które miało zawisnąć we wszystkich Aquaparkach , przed wejście do wody należy sie rozebrać do naga i całe ciało dokladnie umyć mydłem , chyba bardziej prostego zalecenia nie można już wydać .