Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość invissible

Panowie co musialoby

Polecane posty

Gość invissible

sie stac zebyscie wstalym zwiazku nie masturbowali sie? dlaczego wam nie wytarczamy? wiem ze reka daje wam wiecej doznan fizycznych ale da sie to jakos zmienic? czy to dlatgeo ze reka jest ciasna, dopasowana i mozecie manewrowac jak chcecie, nadawac tempo? pochwa nigdy temu nie dorowna, prawda? to czemu nie zostaniecie przy masturbacji? y wam jestesmy potrzebne tylko do bliskosci, da sie to zmienic? czego brak pochwie?nie trafia w wasze strefy erogenne? usta wiadomo jezyk itp. z oralem juz dawno przegralysmy, teraz juz nawet z reka. Kobiety jak sie z tym czujecie?

Gość gość
lubie sie bawic wackem moge to zostawic dla kobiety ale kobieta nie chce woli kota glaskac wiec...

Gość invissible
inaccessible89 - Zaczne tak. Jezeli partner ma potrzebe na zrzut nasienia to szybki numerek czy lodzik wchodzi w gre, wrecz uwielbiam szybkie numerki. Boli mnie jezeli facet to robi w stalym zwiazku. Wieszkosc tu stwierdzila ze kazdy to robi majac kobiete i reguralny seks bo reka daje wam silniejsze doznania, lepsze. Ktorych seks nie moze. E) uwazam ze to troche zdrada, mozecie sie smiac. Chce aby najlepsze momenty przezywał ze mna. Dlatego chce wiedziec czy sama pochwa moge dac tyle przyjemnosci ktore zapewnia wam reka. wiem jak to glupio brzmi ale taka juz jestem, chce taka byc. Dlatego nie wiem czy naprawde jest mezczzyna ktory uwaza ze technicznie seks waginalny moze mu dac wiecej przyjemnosci i tym samym rezygnowac z masturbacji. Oczywistym jest, ze oral napewno wygra z reka ale smutne ze pochwa przegrala i z ustami i reka. Wiem ze seks to cos wiecej niz penetracja, to doznania psychiczne ale chce wiedziec z tej perspektywy(wzgledem waszych odczuc). Jezeli mezczyzna masturbuje mimo reguralnego seksu to wiadome ze czegos wam nie dajmey, nie zapewniamy pewnych bodzcow. jezeli moze przyjsc do mnie a woli sam.. i co tu tlumaczyc. Dlatego chce wiedziec czy jest szansa zeby to zmienic. Reka ma same zalety:ustalacie tempo, sile, wieie gdzie dotknac itp co zrobic zeby bylo bosko. W klasyku nie wiem czy mozecie to odtworzyc, co innego w oralu. Mam nadzieje ze nie zrozumiesz mnie zle.:(

Gość gość
no wlasnie ,jezeli reka sluzy jako szybkie rozladowanie tzn ze jest to mega przyjemne i pochwa tego nie osiagniecie. cNie ma takiego uscisku, doznan...

Gość gość
smutne :( ale fakt, wiekszosdc yto roni bop najzwyczajniej im nie wystarczamy