Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mademoisellecocochanel

Facet. Nie wiem czy zaufać

Polecane posty

Gość mademoisellecocochanel

Cześć, od jakiegoś czasu podobam się pewnemu chłopakowi (przyłóżmy, że ma na imię Paweł), często mnie obserwuje. Zaczęło się od tego, że jego kolega chciał wyciągnąć mój numer telefonu, oczywiście dla niego. Nie podałam, ale w końcu Paweł sam do mnie napisał. Jakiś czas już pisaliśmy, aż w końcu spotkaliśmy się. Ja, Paweł, jego kolega i moja znajoma. Oni są w związku, więc cały czas jakieś buziaczki, przytulasy itd. No i Paweł dawał do zrozumienia, że też by tak chciał. Znaliśmy się wcześniej, ale dopiero teraz się spotkaliśmy, więc jak na pierwsze spotkanie to nie za bardzo ;) Do tego Paweł jest bardzo zazdrosny o mojego byłego chłopaka Daniela. Odnowiliśmy kontakt po rocznej przerwie. Siedząc na ławce zaczął się do mnie przystawiać. Obejmował mnie, był bardzo blisko. Podejrzewam, że zrobił to specjalnie, bo po chwili Daniel wyjechał zza ławki autem. Danielowi ciągle na mnie zależy, więc do tej pory się do mnie nie odzywa po tym, co widział. Ciągle uprzedza mnie, żebym dała sobie spokój z tym Pawłem (teraz już nie wiem czy to z zazdrości, czy ma racje). Istotne jest to, że miał dziewczynę przez 3 lata, z którą co chwilę się rozstawali, ale teraz niedawno już chyba na dobre. Mówi, że niszczy mu życie, bo rozsiewa plotki. I to jest prawda. Wszędzie krążą o nim plotki. Nie wiem dokładnie jakie, bo nikt nie chce mówić, ale mówią, że jest idiotą, ćpunem i skacze z kwiatka na kwiatek. Jest imprezowiczem, ale jest bardzo sympatyczny, coś mi się tu nie zgadza i nie wiem co myśleć. Nie pasują mi do niego trochę te ploty ;/ Jak odprowadzali mnie do domu, przytulił mnie na pożegnanie. Bardzo mocno i czule. Powiedział spokojnym głosem do ucha, że ma nadzieję, że jeszcze się spotkamy. Nikt mnie jeszcze nie przytulił tak jak on. Później zostali sami, w 3. Trochę wypił i rozmawial z tą moją znajomą, że od dawna mi się przyglądał, że bomba atomowa przy mnie to nic :D Potem zadzwonił i bardzo chciał, żebym wyszła chociaż na 5 min, ale nie mogłam. Mówi, że bardzo by chciał mnie bliżej poznać i że nie odpuści tak szybko. Przyjaciółka mówi, że jest wart uwagi i wydaje się wiarygodny. Nie wiem co mam o nim myśleć, czy wierzyć plotkom, czy ufać mu. Chyba mi się podoba :/ Powiedzcie proszę co myślicie Dziękuję z góry za odpowiedzi <3

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować