Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy jak maz zostawia mi telefon a pisze do niego jakas kobieta?

Polecane posty

Gość gość

WITAM PIERWSZE WASZ SKOJARZENIA. Wasz mąż zostawia telefon bez zabezpieczenia...na wierzchu i wychodzi do sklepu itd wy bierzecie telefon a tam pisze do niego jakas kobieta czułe sms albo co robisz itd.. Po co mąż zostawia żonie telefon skoro ma np romans

Gość gość
W sensie nie zostawia z roztargnienia tylko normalnie kładzie i wychodzi. Chce by romans sie wydał? Ma dosc kochanki?

Gość gość
Bo to nie jest że kochanka tylko jego kolega pisze tak specjalnie po to byś była zazdrosna albo szuka pretekstu do rozwódu . Spisz nr i zadzwoń tylko nie ze swojego telefonu bo może mieć zapisany nr i nie odbierze .

Gość gość
gość dziś albo on sam pisze do siebie jak wychodzi z innego telefonu .

Gość gość
jakiego pretekstu do rozwodu? Mielismy kryzys ale chcemy sprobowac dalej. Po co mi mąż pod nos daje telefon, jest miedzy nami dobrze a tu nagle jakas "kolezanka '' pisze do mojego meza"czemu nie odpisujesz,cos sie stalo"? A mąż np ze mna w restauracji jest

Gość gość
Chce rozpętac burze,a nie wie jak zacząć wiec wymyslil ze ty zaczniesz wojne o kochanke i doprowadzisz do rozwodu.Moze dawał inne sygnaly ze posiade kochanice,a ty nic nie jarzyłas i w koncu musial isc na żywiol.

Gość gość
Zaden normalny mąż nie chce wydania romansu dobrowolnie. wiec

Gość gość
"W sensie nie zostawia z roztargnienia tylko normalnie kładzie i wychodzi. Chce by romans sie wydał? Ma dosc kochanki?" Ja bym obstawiała, że ma dość żony i chce żebyś się dowiedziała o kochance i żebyś odeszła od niego. Jakby miał dość kochanki to by po prostu z nią zerwał

Gość gość
To juz druga jego "panna". Poprzedniej napisalam ze swojego telefonu "zrezygnuj z mojego męża bo my jemy razem obiad i mamy sie ok" i podzałalo i dała sobie spokoj Teraz pojawiła sie nowa jakas . I to samo mąż zostawia mi telefon. CO to za gra?

Gość gość
To po co by zabierał żone do restauracji a potem niby chciec rozwodu??? To sie mija z celem. Miło spedza czas ze żona i co, rozwodu chce? Cos nie pasuje

Gość gość
gość dziś do zmyłki głupa rżnie że niby nie wie że ty wiesz o sms.

Gość gość
Podejrzane, moze tylko chce byc poczuła sie zagrozona a nie od razu rozwod?

Gość gość
Faceci rzadko chca wydania romansu. Raczej nigdy. Bo po co. Wiec nie wiem po co on wydał te babki?

Gość gość
Następne idiotki! Gdyby miał romans to by pilnował telefonu tak jak wy to robicie, a skoro nie ukrywa tego że jakieś dziw/ki polujące na żonatych do niego wypisują to znaczy że nie ma niczego na sumieniu i tyle. Nie mierzcie faceta swoją miarą bo za krótkie jesteście intelektualnie i moralnie :-D

Gość gość
Oj no nie wiem nie wiem. czy tak same polują a facet ucieka przed nimi? co to za logika? Tez uważam,ze chce wkurzyć żonę

Gość gość
Gdy ktoś ma romans to ukrywa telefon, a nie z premedytacją go zostawia na widoku ;) Możliwe, że facet gra w jakieś głupie gierki, które mają na celu wzbudzenie zazdrości u żony.

Gość gość
Mojego męża smsy były teraz skasowane, były tylko od niej. Wczesniej on tez pisał czułe smsy do niej ...nie tylko ona. Teraz odczytalam smsy typu "co tam porabiasz",za pol godz "czemu nie odpisujesz"/ Czyli wyglada to na to,ze jak jest sam to do niej pisze. A moze chciał jej pokazac,ze nie ma co juz szukac u niego bo zona ważniejsza?

Gość gość
Ja jej napisałam ewidentnie i pewnie siebie "mój mąż nie pisze bo jest ze mną" Poszło jej w piety i niech ryczy. Mysle,ze mąż chciał by to wlasnie ona poszła w cholere bo ja jej dosc a nie mnie

Gość gość
Powiedziała mezowi ,ze do niej napisałam,mąż sie nie obraził.

Gość gość
A moim zdaniem on ma żone w d***e i on chce by to żona sama pierwsza zrobila mu wojne i odeszła. Ktora normalna gada z kochanka zamiast zrobic wojne mężowi?

Gość gość
dziś ale to nie żona walczy kochanką tylko jakaś nic warta zdzira narzuca się żonatemu facetowi wypisując do niego smsy, a żona ma prawo odpisać tym bardziej, że prawdę pisze.

Gość gość
Szanująca się kobieta nie wysyła osobistych smsów do żonatego faceta

Gość gość
Wysłała mu też swoje rozkraczone zdjęcia...nie wiem po co on zostawił mi ten telefon. Co uważacie ?

Gość gość
Nie gadaj bzdur. Facet ma romans, bzyka po kątach inną, pisze jej czułe smski, ale to oczywiście ta "zdzira" jest winna, nie misio ;) Jesteście żałosne, ja kochance męża bym podziękowała za uwolnienie mnie od gnoja, a te jeszcze walczą. Poproście męża to może basen z kisielem przyniesie i tam dasz popalić kochance :D

Gość gość
Wysłała mu też swoje rozkraczone zdjęcia...nie wiem po co on zostawił mi ten telefon. Co uważacie ? xx Napisz jej, że ma peesde jak szambo :D

Gość gość
dziś a dlaczego żona ma męża zostawiać, bo jakaś wściekła ku/rwa do niego pisze? :D

Gość gość
Tylko po co wydaje skoro wie,ze będzie dym ze strony żony?

Gość gość
Gdyby mąż nie chciał żeby ta "wściekła k***a" do niego pisała to nie zobaczyłabyś nawet pół sms od niej. Skoro lecą jakieś czułości to znaczy, że znajomość ma już etap łóżkowy. Jeśli się na to godzisz to spoko, ja nie oceniam, ale nie radź innym.

Gość gość
kolejne provo zdesperowanej kochanki. tak sobie marzysz, że on telefon zostawi żonie a ty napiszesz i wyślesz swoją rozklapcioche? :D:D:D

Gość gość
No pewnie, że to prowo kochanki :D Pewnie masturbuje się do odpowiedzi