Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy jak maz zostawia mi telefon a pisze do niego jakas kobieta?

Polecane posty

Gość gość
Prowo ale komentarze kobiet mówią same za siebie, to idiotki, gdyby ukrywał to kur/wiarz, nie ukrywa telefonu to gnój jeszcze gorszy od kur/wiarza, kur/wiarz podwójny HA HA! :-D Najgorsze że kobiety nie myślą samodzielnie, zawsze w chmurze czyli stadnie, te komentarze są doskonałym przykładem jakie są tego skutki ;-)

Gość gość
Tylko po co wydaje skoro wie,ze będzie dym ze strony żony?

Gość gość
dziś do kogo ty to piszesz tłumoku? Ja nie jestem autorką tematu. :D

Gość gość
zdesperowana kochanko wstaw swoją rozkraczoną fote to się pośmiejemy :D :D :D

Gość gość
A co ta żona niby zrobi? Pobije go? Zabije tłuczkiem do mięsa? On ma żonę w d***e, dlatego tak robi. Mój były wiedział, że kontroluję jego facebook, a i tak pisał z laskami. Gdy po czasie się wydało co tak naprawdę robił to powiedział, że ma mnie gdzieś bo przecież i tak nic mu nie zrobię :D

Gość gość
Zgadzam sie. Jakby nie chciał zebys wiedziala to by tak pilnowal telefonu,ze szok

Gość gość
15:59 Nie wiem do kogo piszę, ale to nie ma znaczenia bo wszystkie jesteście ciemną masą i to przez Was faceci myślą, że wszystko im wolno :D

Gość gość
dziś ciemna masa to jesteś ty dlatego każdy traktuje cię jak śmiecia. :D Ja nie narzekam na brak szacunku ze strony mężczyzn. :D

Gość gość
Co za skurwiele

Gość gość
No dokladnie. Jakby zona mu pomachala pozwem to by sie wystraszył i był grzeczny juz. A tak>? Zona o niego jeszcze walczy!

Gość gość
Tępe szmacisko wyobraża sobie, że wyśle smska do żonatego faceta, jego żona przeczyta i pędem pobiegnie do sądu z pozwem rozwodowym :D:D:D

Gość gość
16:09 Jakoś mnie jeszcze nikt nie zdradził i nie potraktował jak śmiecia, dlatego, że się szanuję, mam swoje zasady i pewnych rzeczy nigdy nie wybaczę. Was zawsze będą robić w konia, bo jesteście durne i wszystko wybaczycie. :D

Gość gość
16:13 Oj, nie łudźcie się, że to one wypisują do Waszych mężów :D

Gość gość
Chce rozwodu i szuka tylko pretekstu pewnie się mu już znudziłaś i tyle a żeby nie było że to z jego winy to patrzy cię jakoś nakręcić .

Gość gość
jAK KTOS uzywa słow "tepe szmacisko" o drugiej kobiecie to sie nie dziwie,ze was zdradzają, macie szambo w ustach i zero klasy WIADOMO,ze dla faceta żona cos znaczy ale generalnie zdradzoną żone ma sie w d***e

Gość gość
gość dziś 16:13 Oj, nie łudźcie się, że to one wypisują do Waszych mężów xx Tak jasne smski same się piszą i wysyłają :D:D:D

Gość gość
Taaa akurat same wypisują do waszych mężow? Są olewane a mimo to wypisuja? Wez nie zartuj WASI MEZOWI sami do nich piszą,tylko jesli juz chca zakonczyc romans to pewnie olewają a wy myslicie,ze ona lataja za nimi. Widac cos miedzy nimi było

Gość gość
dziś po pierwsze to ciebie nikt nie chce, bo na co komu taki śmieć, co się rozkraczy przed każdym żonatym? :D

Gość gość
16:21 To Wasi mężusiowe do nich wypisują, a one tylko odpisują. Nagie zdjęcia też są przez nie wysyłane na namolne prośby waszych mężów :D

Gość gość
Chodzilo mi o to,ze jak jakas kobieta pisze do waszego meza to wybaczcie ale on tez musiał do niej pisac, sory

Gość gość
16:14 Owszem rozkraczam się przed żonatym, ale jest on moim mężem więc chyba wolno :D :D :D

Gość gość
gość dziś Taaa akurat same wypisują do waszych mężow? Są olewane a mimo to wypisuja? Wez nie zartuj WASI MEZOWI sami do nich piszą,tylko jesli juz chca zakonczyc romans to pewnie olewają a wy myslicie,ze ona lataja za nimi. Widac cos miedzy nimi było xx Weź ty się pisać naucz analfabetko. Nawalona już jesteś czy naćpana? :D:D:D

Gość gość
I co to swiadczy o waszym mezu> ? Zono, cieszysz sie ,ze pogonilas kochanke? Ze jej powiedzialas"Jestem z męzem"? Nie wiesz kim ona jest. Moze kocha twojego męza,moze on ją rozkochał w sobie a teraz nie wie co z nia zrobic.

Gość gość
Ja naprawdę Was nie rozumiem. Dlaczego nie przyjmujecie do wiadomości, że winnym zdrady jest zawsze małżonek, a nie kochanka/kochanek. Kochanki często nawet nie wiedzą, że ich chłopak jest żonaty, bo Wasi mężowie nie kwapią się do takich wyznań.

Gość gość
Zeszliscie z wątku, a tu chodzi o to, czemu mąż "wydaje" sie sam,ze "kogos ma" i to wlasnej żonie.

Gość gość
Chodzilo mi o to,ze jak jakas kobieta pisze do waszego meza to wybaczcie ale on tez musiał do niej pisac, sory xxxxxxxxxx i kto ci w te brednie uwierzy zdesperowana dziewczynko? :D

Gość gość
16:28 Dlatego, że ma żonę w d***e, nie ma odwagi się przyznać, faktycznie zapomniał telefonu itd

Gość gość
I co to swiadczy o waszym mezu> ? Zono, cieszysz sie ,ze pogonilas kochanke? Ze jej powiedzialas"Jestem z męzem"? Nie wiesz kim ona jest. Moze kocha twojego męza,moze on ją rozkochał w sobie a teraz nie wie co z nia zrobic. xxx Kochanka to zawsze pustak, więc wiadomo kim jest. Rozkochał ją w sobie żonaty? Ojejej i co to teraz będzie? Żona ma oddać męża kochance, bo się ścierwo zakochało. :D

Gość gość
To mąż jest bezmózgim towarem sklepowym, że można go "oddać"? :D Olał Was drogie żonki, woli się bzykać z jakimś wycieruchem zamiast z Wami.

Gość gość
dziś Daj numer telefonu do swojego mężulka, wyślemy mu smsmki i nasze rozkraczone fotki, a ty pędem pobiegniesz do sądu z pozwem, bo to będzie oznaczało, że twój mężulek olał ciebie i woli się bzykać z tyloma wycier****** na raz :D:D:D:D:D