Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy jak maz zostawia mi telefon a pisze do niego jakas kobieta?

Polecane posty

Gość gość
Desperatką i pustakiem to trzeba być pozwalając się ładować w rogi i udając, że się niczego nie widzi, tak jak wy to robicie :D Mi od pokazania cipki na anonimowym forum niczego nie ubyło, wam ubywa codziennie jeden dzień z życia, w którym stanowicie wygodny, zakurzony ale wciąż użyteczny mebel domowy i obiekt narzekań i kpin mężów zarówno z kolegami, jak i z kochankami :D

Gość gość
zapytaj meza

Gość gość
Boisz się jego żony? :D

Gość gość
dziś Śmieją to się z ciebie k***o wszyscy :D

Gość gość
Kurwa to cię urodziła w przydrożnym rowie, zdradzana żonko :D :D Szkoda tylko, że nie wyuczyła cię fachu- może wtedy mąż nie szukałby uciechy na mieście :D

Gość gość
Boże co za rynsztok. Kobieta powinna być skromna, kulturalna, miła, a nie takie wulgarne k***isko bez klasy. I piszę tu zarówno o żonach jak i kochankach. Jesteście tak niekobiece, że chce się rzygać. nie dziwię się, że mężowie Was zdradzają, albo musicie trwać w cichych związkach z żonatymi bo nikt wolny Was nie chce.

Gość gość
W przydrożnym rowie to ciebie krowa wysrała psychiczna ku/rwo co wszędzie widzi zdradzane żony. Masz chory łeb j*******a dzi/wko z gaciami w peeździe :D

Gość gość
Weekend mamy i kafe koorfy nikt od dawna nie tknął to sobie sama dziurę przepchała tylko że gacie je zostały :D:D:D

Gość gość
hahaha ale się niekochane żonki pieklą, to lepsze niż serial :D :D aż szkoda, że niedługo muszę spadać :D

Gość gość
jpdle jeszcze palce w dope se wsadziła he he he

Gość gość
Wątek jest o tym czemu mąż sam wydaje swój romans przed żoną.na to nie potraficie odpowiedz iec

Gość gość
chciałybyście mieć taką ładną cipkę i pupę, co? :D :D wszyscy wasi mężowie, chciałoby się rzec "jak jeden mąż" zachwycali się bez pamięci :D jeden tak bardzo, że zmienił żonę :D ale wy możecie tylko pomarzyć... uciekam zabawiać się z moim własnym m., a wy tu ujadajcie :D jedna z drugą, daj głos! ale już! :D :D 🖐️

Gość gość
To ta przygłupia porzucona kochanka cierpiąca na delirium znów wykłóca się z żonami bo jej się wydaje że w końcu trafi na tą właściwą :D Nie ma tu żony twojego kochasia żałosna debilko

Gość gość
Ciekawe dlaczego tematy o kochankach cieszą się takim wzięciem :D

Gość gość
Przestancie wymyslać. Takie rzeczy sie zdarzają. Faceci nie maja jaj ,zostawiają cos w telefonie, cos na fb ,kobieta sama zobaczy i zareaguje Widzieliscie kiedys faceta, ktory sam z siebie idzie do zony i mowi "mam romans"? zostawic telefon ze sladami juz latwiej Ale wtedy rozwod z jego winy ..wiec cos jest nie tak

Gość gość
19:52 Do g****a zlatuje się wiele much moja droga. Nie chwaląc się ja mam ładniejszą cipkę od Twojej, ale zdjęć na forum nie wstawiam.Kobiety o niskim poczuciu własnej wartości szukają jego potwierdzenia w rozbijaniu związków, tak jak zrobiłaś ty. Nie napisałaś, że sypiałaś z tymi żonatymi z miłości tylko po prostu robiłaś to dla sportu żeby połechtać swoje ego. Z Twojego aroganckiego tonu wnioskuję, że Ci żonkisie mocno podnieśli Ci samoocenę, ale nadejdzie dzień, że to się skończy.

Gość gość
Są też takie, które żonaty rozkochał i mamił rozwodem, a jak kochanka stala sie problemem to trzeba sie pozbyć jak psa .I tak chyba robi mąż autorki ,zamiast sam porozmawiac z kochanką i ja zostawic

Gość gość
Nie da sie rozwalić czyjegoś małzenstwa jesli facet tego nie chce. Jak nie chce to wie jak sie zachowywac wobec kochanki. Gdzie tu rozwalanie malzenstwa?

Gość gość
Moim zdaniem chciał upokorzyć kochankę że niby przebywa wychodzi z żoną i że ona im przeszkadza. To jest chyba śmiech z kochanki.alw on jest najgorszym skur...

Gość gość
ja p*****le, żony, mężowie, kochanki. Co się dzeje ztym światem?? taki k***idół się z niego robi, że aż odechciewa się być w związku :o fuj

Gość gość
Bzdury piszecie bo gdyby miał żonę w dopie to by sobie zdzi/rę przyprowadził do domu i wyd/up/czył w salonie :-D

Gość gość
To jest prowokacja zdesperowanej kochanki której się wydaje że jak wyśle żonatemu swoje obleśne dopsko i 2 sms-y to żona się z nim rozwiedzie :D

Gość gość
Ciekawe dlaczego tematy o kochankach cieszą się takim wzięciem xx Bo jest się z czego pośmiać i jest wesoło? :D

Gość gość
Ojojoj wszyscy sie ze mnie smieja, ojojojoj od nich zalezy moje zycie, ojojojoj ide na tory

Gość gość
Zostawia telefon i nie pisze z nią bo jest ze żona to raczej czeka na ruch żony jakiś co ona na to .Myślę że chciał kochance dać przekaz że jest ze żona...

Gość gość
Moim zdaniem ma jednak kochankę ale już jej nie chce.on wiedział że ty do niej napiszesz a ona powinna się ulotnic obrazić na niego . Ej dobry chwyt na pozbycie się kochanki

Gość gość
Moim zdaniem to nie romans ale coś więcej i stąd chce by się wydało .Żeby żona się wkurzyła