Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gwałt

Polecane posty

Gość gość

Jest dla mnie niepojęte, dlaczego są ludzie, którzy gwałcą innych? Skąd oni się biorą? Sam jestem facetem i to dla mnie kompletnie niezrozumiałe jak można zgwałcić dziewczynę.

Gość gość
Zawsze sie troche g****** Prawdziwy facet powinien przejmowac inicjatywe i lekko naciskac, stanowczo i spokojnie jednoczesnie. Tylko ze obecnie zyjemy w skretynialych, sfeminizowanych czasach gdzie kobiety staly sie bardziej meskie i one podejmuja inicjatywe. Same podrywaja rurkarzy, ktorzy pozniej za nimi laza i pantofluja. I taka wtedy feministka wzdycha zeby jej facet czesciej przejmowal inicjatywe. Ot cala historia :)

Gość gość
muzułmanie gwalca 6 latki "biorą śluby z 9latkami" mahomet g****il 6 letnią dziewczynkę a ajatollah homeini dopuszcza gwałt analny na niemowlęciu. jak w kraju muzułmańskim dziewxzynka kilkuletnia jest zgwałcona to musi wyjsc za mąż za g****iciela w egipcie 95% dziewczynek i kobiet mabl wyciete lechtaczki w Polsce episjopat czyli katotalivan namawia do wpuszczenia talibanu pedofile księża zachęcają do wpuszczania akceptujących pedofilie muzulmanów PiS wpuscilo juz 9.000 rosjanoczeczencow którży wyznają radykalny islam. PiS to zdracy