Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek01

Nowa praca

Polecane posty

Gość cowy
Cos jeszcze robi u niego?

Gość marek01
W tym domu jest sauna i jakuzi wiec tez tam z nim wchodzi oraz siłownia Ten lubi patrzec jak ona cwiczy na wybranych przyzadach

Gość cowy
Ile ma lat twoja żona?

Gość gośćmaja
to i formę trzyma jak może poćwiczyć

Gość marek01
No nie wiem cwiczenia skakanką jesli kobieta ma duży biust nie jest chyba przyjemne oczywiscie dla niej

Gość gośćmaja
to w sumie ma dobre warunki pracy sauna siłownia bielizna

Gość gośćmaja
chyba ćwiczy w jakimś stroju

Gość marek01
Nie jest to praca i zajecie wykonywane z wyboru ,życie nas bardzo foswiadczyło niestety negatywnie jeszcze jakis czas temu nie pomyslałbym o czyms takim a teraz ...

Gość gośćmaja
No cóż wielu ludzi robi coś dla pieniędzy i wcale tego nie lubi. Pracuję aktualnie w korpo i wcale nie jest to przyjemne zajęcie

Gość marek01
Korporacja jest lepsza od takiej pracy zapewniam

Gość cowy
A jak wygladała rozmowa o prace w tym klubie?

Gość gośćmaja
Nie jestem taka pewna robiłam różne rzeczy w życiu i wiem że praca w korpo nie jest taka przyjemna.

Gość marek01
Były dwie raczej normalnie po polsku i angielsku Na drugiej rozebrała sie

Gość marek01
A czyms podobnym jak moja żona też sie Pani zajmowała?

Gość gośćmaja
można tak powiedzieć

Gość marek01
Jak to wygladało i na czym polegała ta praca?

Gość gośćmaja
Na studiach musiałam pracować żeby się utrzymać a łatwo nie było. Pracowałam jako sprzątaczka, fryzjerka, opiekunka, kelnerka hostessa i co się dało.

Gość marek01
Przynajmniej nie swieciła Pani biustem

Gość gośćmaja
no cóż trafiało się może nie dosłownie ale jednak

Gość gość
Od trzech miesięcy pracuję w nowej firmie, nie wiem jak to będzie dalej ale przez ten czas szef kilka razy poklepał i pogłaskał mnie po d***e, ciągle tylko prawi komplementy mi, jak ktoś ma w tym temacie coś ciekawego to bardzo proszę odezwijcie się i poradżcie co mam zrobić.

Gość biusciata alicja
Pracuje na stacji paliw dodatkowo dorabiam sobie w sposob podobny jak pisze autor nie widze w tym nic złego mam z czego życ i dzieci nie są,juz głodne na męza nie mam co liczyc jest życiowym nieudacznikiem ale wie o prawie wszystkim co robie Mam w d***e czy mu sie to podoba czy nie Nie uprawiałam jeszcze sexu do pochwowego ani zadnego innego jestem czesto dotykana i nie robie z tego hallo Czasami faceci wkładaja mi miedzy piersi lub ja biore do reki

Gość z radomska
Do autora czy żona potrzebuje koleżanki mam 29 lat jestem z Radomska chciałabym zajac sie czyms podobnym jak ona oczywiscie bez sexu

Gość gość
Ja 16.20, dzięki że się odezwałyście, a co będzie jak dalej będzie się posuwał, wczoraj próbował pogłaskać mnie po udzie ale się delikatnie uchyliłam od tego, mam mieszane uczucia w tej sprawie bo nigdy nie byłam z innym facetem oprócz męża.

Gość ggilona
Czy dotykał twojego biustu?

Gość atut biust
Mam 33 lata moj szef 58 pracuje u niego 4 lata jest starym nie grożnym erotomanem zaczynało sie podobnie jak u ciebie Powiedziałam o wszystkim meżowi a ten o dziwo obrocił to w żart Szef poczynał sobie coraz bardziej w koncu postanowiłam że go zadziwie gdy pewnego razu dobierał sie do mojego biustu odpychałam go w pewnej chwili energicznie rozpiełam biustonosz i do niego prosze masz przy czym byłam głupkowato usmiechnieta Stracił mowe i wyszedł Nastepnego dnia zaszedłmnie od tyłu i obmacywał piersi nie protestowałam usmiechnieta O wszystkim powiedziałam meżowi ten powiedział ze ''cycki to nie zdrada'' tak też jest do tej pory Sam kupuje mi biustonosze przy nim je zakładam ,przywykłam do tego

Gość gość
Biustu tak otwarcie to nie dotykał tylko kilka razy się ocierał o mnie, nie wiem ale chyba bym nie poszła na to co przedmówczyni, mój to ma 37 lat i mógłby mnie przelecieć jak bym go sprowokowała, a na to nie mam ochoty, kocham męża i nie chcę go zdradzać.

Gość atut biust
Moj szef ma fetysz biustu zwłaszcza dużego i ma swoje lata ,jesli twoj ma 37 to jest inna sprawa i faktycznie możesz go zprowokowac U mnie szef ma obsesje na punkcje mojch piersi ,tak jak pisałam maż o wszystkim wie i zawsze mu wszystko popwiadam ma z tego ubaw Nie ukrywam dzieki temu zarabiam dobrze plus wycieczki itp

Gość ggilona
Do atut biust nigdy szef nie poszedł krok dalej??