Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsze symptomy ciazowe

Polecane posty

Gość gość

Hej. Czy miał ktoś bóle okresowe juz tydzień przed terminem ? Ja miałam zawsze bóle jeden dzień przed okresem i na następny dzień pojawiała się juz miesiączka. Tym razem od wczoraj mam bóle okresowe co jakiś czas a okresu dalej nie ma. Mam jeszcze 5 dni. Staram się z mężem o dziecko. Czy ktoś miał takie Pierwsze objawy ciazowe? Pytanie kieruje do Przyszłych mam.

Gość gość
Jakies 2 tyg przed przewidywanym okresem czulam ze zaraz go dostane, biegalam sprawdzac co chwila i nic... Kolo 4-5 tyg pojawily sie inne objawy, poczatkowo nie moglam sie wyspac, bylam ciagle polspiaca i zmeczona, mialam , moze nie odruch wymiotny, ale pewne jego objawy . Wszystko mi smierdzialo i kichalam jak glupia. Myslalam ze grypa bo w kosciach lamalo!

Gość gość
Dodam ze staram się z mężem o drugie juz dziecko. Przy pierwszym nie miałam żadnych boli przypominających te okresowe. Po prostu miesiączką się zatrzymała zrobilam test i pozytywny. Teraz od wczoraj mam te bóle okresowe i tez sprawdzam cały czas bo wydaje się tak jakby miał zaraz przyjść okres a tu nic. Czyli widzę ze jednak ktoś tak miał zanim dowiedział się o ciąży to może jakąś nadzieja jest póki okres oczywiście nie przyjdzie.

Gość gość
2 tyg przed przewidywanym okresem to jest owulacja debilko!!!!!!!!! A nie symptomy!!!!

Gość gość
Ja miesiac przed miesiaczka mialam mdlosci.

Gość gość
15:47 nie ublizaj, bo tobie jeszcze nikt nie ublizyl, ale kulture wynosi sie z domu.. W ramach wyjasnienia. Dwa tyg przed przewidywanym okresem, ale plod w 7 tyg byl jakies 1,5 tyg wiekszy , nizeli powinien byc wedlug ostatniej miesiaczki. Ewidentnie cos mi sie przesunelo, bo do tej pory sie glowie z mezem jak to mozliwe.

Gość gość
A ja rok przed spodziewanym okresem kichnelam i mialam sra/czke. Wiedzialam, ze to, to! Rok pozniej zrobilam test i bach dwie kreseczki. Przytulanka daly efekcik :D w rezultaciku mamy ciaze. Jestem ciezaroweczka.