Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poczytajcie "w****iony ojciec" na fejsie

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie wpiszcie w wyszukiwarke na fejsie "w****iony ojciec" wyskoczy wam strona ktora zalizyl zalosny gnoj, ktory opisuje miedzy innymi jak nienawidzi weekendow bo spedza je w dom z zona I 3synow. Opisuje tez jak umeczyl sie na rodzinnych wakacjach. Inni faceci mu wtoruja w komenatarzach. Ogolnie typek co to zrobic dzieci to tak ale juz obowiazek wychowania na nim nie spoczywa. Typowy prymityw co mu d**y w glowie ale nie opieka nad dziecmi. Niestety przedstawia on mysli wiekszosci zalosnych facetow polakow, ktorzy chca tylko zony tylek I miche I swiety spokoj zadnych dzieci

Gość gość
pytanie tylko dlaczego baby robią sobie z takimi facetami 3 dzieci ? Ja mam w pracy takiego "tatusia " który siedzi po 12 godzin bo cytuje "nie lubi wracać do domu bo dzieci ciągle placzą bo chore itd itd " Maja 2 dzieci ( 3 latek ,roczne) i trzecie w drodze .

Gość gość
To jest szczeniak niedorozwiniety. Nie ma pojecia o zyciu. Lepiej tam nie wchodzic i go nie wyslawiac. Olac. Prowokator, ktory ma za smieci wlasna rodzine. Zona to zwykla szmata, a dzieci to brudne pasozyty jak dla niego.

Gość gość
Ale zonka najwidoczniej zwykla szmata skoro pozwala tak traktowac siebie i dzieci. Sa siebie warci.

Gość gość
Naprawde zeby tak ublizac wlasnym dzieciom. Znam wyrodnych ojcow ale po prostu nie maja zdanie nie ublizaja wlasnym dzieciom. No na miejscu zony poszlabym po rozum do glowy no chyba, ze robia to dla kasy, dla slawy. Tylko kim ona bedzie na sciance burdel kurfa ?

Gość gość
Chodzi o to ze takich "ojcow" jest wiecej jak nie wiekszosc. Polscy faceci to prymitywy. Micha I tylek sie liczy I swiety spokoj. Tego gnoja powinni zablokowac. Zona z nim jest bo nie pracuje on zarabia sporo kasy wiec gdzie ona pojdzie. Zostawi go to ten gnoj wykombinuje robite na czarno zeby placic jej jak najnizsze alimenty. Czemu sobie zrobila z nim 3dzieci to nie rozumiem.

Gość gość
Wolalabym klepac bide z tymi dziecmi niz byc razem z dziecmi tak ponizana. Wiadomo, ze czasem kazdy z nas narzeka ale dla niego ewidentnie zona i dzieci to zwykle s****wo. Przyznaje to publicznie. Mnie te jego dzieci i zonkosia to tam ch obchodza w zasadzie. On nie ma wplywu na wlasne zycie, ze napieprzyl 3 dzieci ?

Gość gość
a roooochanie zony go nie męczyło? bo jakoś te dzieci zrobił

Gość gość
HaHaHaHa ciekawe co na to powiedza synkowie jak juz sami beda dorosli ? :D Ha Ha Ha

Gość gość
Toz synowie go znienawidza predzej czy pozniej beda mieli pewnie jeszcze gorsze o nim zdanie niz on ma o nich. Bo pewnie zonka w koncu pojdzie po rozum do glowy I zostawi gnoja.

Gość gość
G. Mnie to obchodzi. Sa tacy co bija, pija, katuja, gwalca i tacy jak on. Przemocy nie wytepisz. Mozna karac, a w Pl kary za to sa badziewne i smieszne. Same slyszycie o ojcach katach ja sprawdzilabym go bardziej pod katem tyrana czy czasem nie zneca sie nad zona i dziecmi. Moze ona jest zastraszona.

Gość gość
No nie wiadomo co wyprawia sie tam za zamknietymi drzwiami. Moze ja tez g***** dlatego maja tyle dzieci, a sa ze soba nieszczesliwi przeciez. Nie wiadomo.

Gość gość
Jasne, ze lepiej tam nie wchodzic ale moze ta kobieta potrzebuje pomocy. Rzeczywiscie moze jest zastraszona, a on wypisuje tyran co mu sie podoba ubliza i poniza. No postawcie sie w jej sytuacji.

Gość gość
Zona zahukana zastraszona moze tez ta 3dzieci jest z przypadku. Ona powinna go oskubac w jakis sprytny sposob I zostawic. Dziwie sie zo on tego nie chce zrobic przeciez mialby swiety spokoj I moglby poloeac na fajne d**y. Ci go trzyma przy zonie I synach skoro nie chce z nimi spedzac czasu.

Gość gość
On tak nienawidzi ich. Przeciez moze odejsc od nich. Kurde ale tak wlasnie jest jak sa ci "przemocowcy" . Oni siedza siedza i osaczaja ofiary. Moja kolezanka to musiala ukrywac sie z dzieckiem w takim osrodku w innym miescie tak ja zastraszal agresor, furiat. Dajcie spokoj to jest koszmar.

Gość gość
Mojego meza siostra cioteczna ma takich sasiadow, ze slyszy ciagle jak on ja bije tez maja troje dzieci. Wzywala policje juz kilka razy. Masakra :/ widac, ze ta kobieta jest taka odizolowana, wystraszona ale nie na pierwszy rzut oka tylko jak wyjdzie na osiedle z dziecmi.

Gość gość
Bidna kobieta. To pewnie wielki pan co to kase zarabia. Ona zapewne pomocy nie ma znikad. Tym bardziej, ze zastraszona to jak ma sie wyplatac z tego bluszczu jeszcze z trojka dzieci. Boze masakra. Wspolczuje jej. Na pewno przezywa pieklo ale co zrobic. Jeszcze kom niektorych ojcow lub matek. Porazka. Nawet bym tego nie komentowala, bo on czuje sie bardziej pewny w urzadzaniu tej przemocy. To zwykly agresor.

Gość gość
E tam, biedna kobieta. Koleś pewnie kozakuje w necie, a w domu posłuszny pantofel.

Gość gość
No oby tak bylo, bo rodzina w tym negatywnym przypadku mialaby pieklo, ktore jest wrecz rozpowszechniane. Co to dzieje sie z tym spoleczenstwem :( Gdybym miala takiego ojca too... =/ wiecie jaki stosunek maja dzieci do ojcow katow, alkoholikow itd. On tez tam zaznacza, ze pij***ardzo czesto.