Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina i inni krytykują imię synka jest mi przykro

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Co za bzdura. Wpisz sobie to imię tu np.: http://bankimion.pl/rankings/index Sama jestem rocznik 1975, w mojej podstawówce były 2 Mileny, z kolejną chodziłam na studia.

Gość gość
Igor fajne męskie krótkie imię a i zdrobnienie super. Tata Borysa i Ani :) Syn ma 17 lat wszyscy mówią na niego Boria :) on tez to lubi a Ania została Anią

Gość gość
Ja jestem 1983 mam 34 lata i co trzecia to Mylena. Wez nie gadaj. Akurat wtedy bylo duzo tego imienia. Tak jak i duzo mam znajomych w swoim wieku wlasnie Sylwi, Agnieszki, Kaski, Moniki, Anety. Glownie duzo Milen i Agnieszek.

Gość gość
Autorko jak pytałaś to się nie dziw, nie każdy ma ochotę wiecznie kłamać (a imię nie musi się każdemu podobać). Jak bez pytania ktoś tak gada - cóż, są tacy ludzie i tyle. Jak Ty jesteś zadowolona to chyba nie jest problem? Mnie niektóre imiona śmieszą, ale bardziej te udziwnione jak Vivienne, Keviny itp Głośno nie komentuję, ale no co myślę to myślę, szczególnie jak spotyka się takiego Majkela Koszyka ;)

Gość gość
Jeronimo Martins. Hahahahah :D biedrowe imie. Jantez niw lubie Dzesiki, Len, brajanow, kevinow karin itd. Okropne.

Gość gość
Nie przejmuj się ważne ze wam się podoba ,ludzie czasami tak komentują co nie znaczy ze maja coś złego na myśli. Generalnie ludzie zawsze reagują na coś co jest rzadziej spotykane.