Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, czy warto kupić szumisia???

Polecane posty

Gość gość

Proszę o opinie.

Gość gość
Też się zastanawiam

Gość gość
Na córkę koleżanki działa, na moją nie. Sprawdź najpierw czy dziecko śpi na szumach z yt.

Gość gość
Właśnie zasypia momentalnie gdy odkurzam:-)

Gość gość
Ja dostalam w prezencie, chyba dziala, (choc nie wiem, moze bez niego tez by spalo)

Gość gość
dostałam w prezencie 4, trzech się pozbyłam jeden został. nie wyobrażam sobie zycia bez niego, pomaga córce zasypia w domu, w podróży itp ale najgorsze jest to ze ja się od niego uzależniłam i nie umiem zasnąć bez szumu ;)

Gość gość09
Są tez aplikacje na telefon

Gość gość
Szumis to super sprawa, mam 2 dzieci 2 i 4 latka i nadal kochają szumisia :) młoda ciąga go wszędzie to jej ukochany sisiu i koniec ;)

Gość gość
Najpierw wypróbowałam na córce szumy z YT, Szczerze mówiąc nie wiem czy to na nią działa i czy robi jakąś różnicę. Potem dostaliśmy od znajomych nie szumisia, ale takiego szumiącego baranka. Baranek ma różne opcje dźwięku - w każdej z czterech łapek inną. W jednej jest melodyjka grana na harfie z lekkim szumem w tle, a w drugiej bicie serca. Chyba to działa na małą najlepiej. ALe może i bez tego zasypiałaby równie dobrze. Nie wiem.

Gość Jedynaczka 1
Mam aplikacje w telefonie i to mi wystarczy.Szkoda kasy na to badziewie.

Gość gość
Szkoda kasy jak dla mnie. Na grupie fb w moim miesie duzo ogloszen, ze ktos chce sprzedac, bo dziecko nie polubilo zabawki. Na mojego dzialal chyba szum suszarki, ale bardzo krotko, bo teraz sie jej boi ( nie uzywalam jej typowo do usypiania, suszylam wlosy i widzialam, ze dwa razy zasnal slyszac szum). Na yt sa za to fajne kolysanki usypianki, takie jak z pozytywki i to moj lubi.