Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrady i mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

Czesc pisze bo już sama nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć a więc tak zacznijmy od początku.. jestem z chłopakiem od 1,5 roku raz wzięłam jego telefon i przypadkowo zobaczyłam w kontaktach dziewczynę która oboje poznaliśmy na imprezie rodzinnej, już wtedy wydało mi się to dziwne ale stwierdziłam że sama to sprawdzę napisałam do niej a ona potwierdziła moje obawy nawet pokazała mi rozmowy z nim.. był ze mną twierdził że nie ma dla mnie czasu a na boku umawiał się z innymi.. normalnie łzy w oczach mi stanęły że po takim czasie się dowiedziałam że tyle czasu okłamywana byłam a on co? Tłumaczy że to było dawno... Proszę o poradę co zrobić w takiej sytuacji i jak mam dojść kogo jeszcze na boku miał bo ciągle przesiaduje na Facebooku i wątpię żeby stał mi się nagle wierny.. chce mu udowodnić czarno na bialym

Gość gość
A ile razy dziennie robicie Bara Bara umcia umcia . Nie dziw sie . Każdy facet nie opuści sytuacji dydkowej . Nnauczcie sie wreszczie ze seks jest tak potrzebny chłopakowi jak woda i tlen . I nie mieszaj tu miłości .. Bo to osobny rozdział .

Gość gość
Akurat właśnie tu nie chodzi o seks w tym przypadku..

Gość gość
a nie wystarczy tobie? czym więcej się dowiesz tym bardziej tylko będziesz cierpieć