Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszkowa

grzybica???

Polecane posty

Gość kwiatuszkowa

Witam was dziewczyny. Piszę z zapytaniem czy to jest grzybica czy tylko podraznienie? Otóż jestem 2 dni przed okresem i po ostatnim okresie czulam w srodku swędzenie, miałam opakowanie clotrimazolum wiec cale sobie zużylam....bylo wszystko ok, przeszlo. Gdzies tydzien po tym może 1,5 tygodnia przez przypadek zobaczyłam że przy wejsciu do pochwy mam bialy taki jakbym nalot. Ale nic nie swedzialo i nie piekło wiec przez 3 dni pobralam sobie invag. zaczął mnie potem srom piec wiec smarowalam clotrimazolem ale nie przeszlo. Kupilam tantum rosa i zel do higieny i stosuje zel....niby jest juz ok ale sie stresuje czy powinnam isc do gina czy to grzybica. Tylko piecze. Jest lekko czerwona ale to moze dlatego ze okres sie zbliza. Teraz jest mozna powiedziec sucha. Normalnie poszlabym do gina ale juz skonczylo mi sie ubezpieczenie i jak juz to prywatnie. i nie wiem czy czekac w razie czego jak okres sie skonczy i jak sie pojawi znow cos niepokojacego to sie udac na wizyte czy lepiej teraz. Bo mialam kiedys grzybice ale swedzialo mnie i mialam kiedys taka wodnista jak woda wydzieline przezroczysta no i te takie grudki.

Gość kwiatuszkowa
co sadzicie na ten temat? dodam ze narazie od tygodnia mamy wstrzemiezliwosc na wszelki wypadek by nie podraznic nic.