Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Orfeo

Książka na prezent

Polecane posty

"Zamiast kwiatków do wazonu, które uschną w naszym domu, Goście Drodzy, Goście Mili, propozycję mamy taką: Radość byście nam sprawili, zatrzymując czar tej chwili Nie kupujcie kwiatka z wstążką – obdarujcie jakąś książką Podpisując z wielką gracją osobistą dedykacją" Tak jest napisane na zaproszeniu. Niestety nie wiem jakie książki lubią czytać (i czy w ogóle lubią) dlatego wybrałam te dwie pozycje. 1) Mały Książę-Antoine de Saint-Exupéry 2) Dzieci z Bullerbyn - Lindgren Astrid Waszym zdaniem która książka jest bardziej adekwatna na taki prezent? Możecie polecić swoje tylko oprócz książek o gotowaniu, podróżowaniu, erotycznych itp ;)

Gość gość
zestaw bajek. Na pewno się przyda, będą czytać dzieciom.

Gość gość
Moim zdaniem ani jedna ani druga - to książki dla dzieci, choć "małego księcia" trudno zakwalifikować do jakiejkolwiek kategorii. Może lepszym pomysłem byłby album, takie cos każdy chętnie obejrzy.

Gość gość
spodobala mi sie ksiazka Róża z Awinionu" Thomas R. P. Mielke kupowalam na skupszop.pl za 7zl bo zauwazylam że mają duże promocje mozna kupic sporo ksiazek z drugiej ręki za 2-3 razy mniejsze pieniadz,e ja duzo czytam wiec chyba nie warto kuupowac wszystko z najdrozszych ksiegarni