Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adriannamagdalena

tabletki antykoncepcyjne a ciąża?

Polecane posty

Hejo! W związku z tym, że wybierałam się na urlop, a akurat wtedy miałam dostać @ poszłam do gin po tabletki. Wybrałam jedno całe opakowanie i bez przerwy drugie (bez ostatnich 6 tabletek). Dzień przed wzięciem ostatniej tabletki kochałam się ze swoi TŻ (stosunek przerywany), oraz 4 dnia po odstawieniu tabletek, z tym że był to stosunek pełen, razem z końcem (rano) tego samego dnia dostałam krwawienia. Moje pytanie brzmi, czy jest realne prawdopodobieństwo ciąży?

Gość gość
raczej nie

Gość gość
kuźwa nie jesteś pewna czy tabletki działają a rżn/iesz się do końca..obyś była w ciąży :O

Gość gość
ciąża z wpadki w XXI wieku...debilizm :O

nie pytam o zdanie, tylko o to czy ktoś wie? Dla mnie to nie będzie wpadka, bo jak będzie dziecko to się ucieszę, chcę po prostu wiedzieć jakie jest prawdopodobieństwo :)

Gość gość
będę to będę-a ty co kupujesz parę skarpet i jak jedna para więcej to nic się nie stanie...tu chodzi o dziecko,jak można powiedzieć będę to będę,dzieci powinno się chcieć i planować...dziecko zmienia życie o 180 st.....życie z dzieckiem to już nie życie :O

Gość gość
przecież to będzie 100% wpadka bo nie planowałaś tego dzieciara

dziękuję wszystkim za złote rady :))))) a może już jedno dziecko mam i wiem jak to jest? Nie pytam co o tym uważacie, tylko czy jest szansa na ciąże? hmm, ktoś może w końcu odpowie na moje pytanie a nie będzie wyrażał swoją opinię? :D