Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biere nowy lek na depresje, jeśli to mi nie pomoże to wracam do ćpania dopalaczy

Polecane posty

Gość gość

poki co widze fajne ekefety - zero lęków, ataków paniki ,nerwicy, po prostu rozsiadłem się jak panicz w autobusie w rozkroku, plecak na siedzenie obok, slucham se muzyki, jem kanapke, mam w d***e czy ktos na mnie patrzy, czy ktos chce miejsca obok, nie przerazają mnie grupy głosnych wulgarnych gimbusów no ale ręce mi się trzęsą strasznie i nogi, ciezko mi sie chodzi :O biore neuroleptyk

Gość gość
depresje masz przez dopalacze.

Gość gość
Co bierzesz ? Ja anafranil

Gość gość
Fluanxol na poczatek mialem brac 1x 0,5 mg a potem 3 x 0,5 mg biore od razu 3x bo nic nie czulem przy 1 a ten Anafranil dory jest? duzo dobrego i zlego slyszalem o tym leku, mi doskwiera poczucie beznadziejnosci, słabość psychiczna i fizyczna, zmęczenie ciała i umyslu, otępenie umyslowe, brak emocji x nie, u mnie to sie zaczelo juz kilka lat temu w gimnazjum technikum, juz wtedy czulem ze cos ze mna jest nie tak, dopalacze niestety poglebily mój stan, przez pol roku czulem sie mega z***bisicie az ktoregos dnia - atak paniki, kłucie kolo serca, ogromny strach ,przestalo to wszystko na mnie dzialac, resztki prochow spuscilem do kibla

Gość gość
jakieś 23 lata temu miałam kolegę który sam mi się przyznał że zapadł na schizofrenię z powodu marychy i innych. był bardzo miły i taki przystojny a zarazem taki biedny. dziś już pewnie ma z 44 lata jeśli żyje. tak się konczy branie narkotyków ale jak ktos na własnej skórze nie doświadczy to i tak nie uwierzy :(