Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim celu ludzie sa wobec niektorych protekcjonalni

Polecane posty

Gość gość

tzn wywyzszajacy sie albo proboja z kogos zrobic naiwna osobe, ktorej nie powinno traktowac sie powaznie? Tak pytam, bo jestem otoczona paroma takimi osobami i boli mnie to po prostu... Coraz rzadziej odzywam sie do, kiedys myslalam ze "przyjaciolki", a ona nie wie o co mi chodzi. Po spotkaniu z nia po prostu czuje sie o wiele gorzej niz przed. Rzuca mi tekstami, w stylu "ty za mloda jestes jeszcze zeby to wiedziec, w moim wieku powiesz inaczej" (jest 12 lat starsza), "jeszcze zycia nie poznalas", "ty jestes zbyt lękliwa na to" - gdy mowilam jej, czego chcialam sie podjac, chodzi o polepszenie mojej sytuacji, wyksztalcenia... Oczywiscie druga przyjaciolka ja popiera i spotykanie z nimi mnie na obecna chwile oslabia gdy obie mowia to samo na moj temat.. Jak odpowiadac na takie cos?

Gość gość
przestać się zwierzać ,ograniczyć do dowcipu sytuacyjnego i robić swoje,proste

Gość gość
albo trafiłaś na jakieś wredne, albo rzeczywiście wygadujesz jakieś naiwne głupoty i delikatnie ci zwracają na to uwagę

Gość gość
to przykre, gdy poznaje sie kogos lepiej i przestaje sie go lubic

Gość gość
tak faktycznie z tym zwierzaniem... za bardzo zaufalam w paru sprawach i nieraz to wykorzystuja przeciwko mnie albo zartuja z tego. Ehhh