Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyziebiony pecherz

Polecane posty

Gość gość

Jak e temacie. Przyziebilam pecherz pierwszy raz w życiu. Co chwilę chce mi się sikac. Biegam do toalety i sikam co pół godziny. Już mnie to denerwuje trwa to od 3 dni. Gdy nie pójdę odrazu to popuszczam w majtki. Wczoraj byłam na mieście i oczywiście zachciało mi się znów siku trzymałam z pół godziny nim wróciłam do domu w drodze powrotnej popuscilam spora ilość moczu aż widoczne było w kroku mimo że trzymałam z całej siły. Jestem dorosłą kobieta . Czy to normalne to popuszczenie przy przezirbionym pecherzu ? Czy to inny problem i powinnam pójść do lekarza?

Gość gość
to dobrze że nie miałaś majtek bo ich nie posiusiałaś kotku

Gość gość
urofuraginum

Gość gość
do autorki tematu: DZIEWICO musisz teraz na kwiatuszku nosić cieplutkie majtusie, wiesz o tym?

Gość gość
Hej, nie stresuj sie. Pij duzo wody, wez koniecznie vitamine C i furagine- dostatniesz bez recepty w aptece i pilnuj dawek. Wszystko wyjasnione w ulotce, na poczatku musisz wziac wieksza i chyba okolo tygodnia. Jezeli nie pomoze to musisz isc do lekarza po antybiotyk. Ja jesli chodzi o pecherz jestem zaprawiona w bojach i pamietaj ze jak nie poczujesz poprawy to musisz isc do lekarza bo inaczej moze Ci sie rzucic na zapalenie nerek.

Gość gość
Noś majtki z golfem. :classic_cool:

Gość gość
Czyli normalne jest to popuszczanie moczu . Dziś 3 razy zmieniałam już majtki i spodnie. Po tym jak poczuje że musze do toalety mam 5 min i popuszczam sporo

Gość gość
furagin max i żurawina

Gość gość
Dołączę do tematu . Przyziebilam pecherz i dziwne uczucie . Nie czuje potrzeby sikania. Nagle popuszczam trochę zatrzymuje i dopiero czuje potrzebę? Czy to normalne to popuszczanie. Dodam że mam 31 lat :-/

Gość gość
Czasem przy przyziebionu nawet grypie może się zdarzyc

Gość Elina

Według mnie bardzo ważne jest, żeby zacząć jak najszybciej się leczyć, bo jeżeli to zaniedbasz, to może zmienić się w coś poważniejszego od razu leć do apteki kupuj urofuraginum i taka kuracja przez tydzień i będzie ok