Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadze o kobietach

Polecane posty

Gość gość

Lubia ludzi udajacych kozakow i strugajacych figo fago co pija sporadycznie a mowis ze kochaja wodke , uwazam je za glupi i bezczelny gatunek ktory uwaza ze wszystko mu wolno , udaja ze lubia uczuciowych i kwiaty a robia inaczej glupie bezczelne suki z was

Gość gość
Kolejna Cię olała? Oj biedulku, żadna Cię nie chce bo one wolą badboyów, wyszaleją się, a potem szukają takich jak ty żeby je sponsorowali. Sob sob zaraz będę płakać nad Twym losem biedaku

Gość gość
Oo dobrze tez powiedziane wlasnie ****aja sie z figo fago a potem zakladaja rodziny z nami , nie slubne dzieci i nas wykorzystuja mnie boli moj wyglad i moje zycie na was mam w*********** kocham siebie mam problem z lustrami czasami bardzo ladnie czasami c*****o eh ;/ mam prace za 3 tys zl jak zycie pozwoli i bede silny wszystko rozwiaze za 1 wyplate moze garderobe ciuchow kupie ze 20 koszulek ,5 bluz , 4 spodnie

Gość gość
23:00 Mam nadzieję, że już śpisz, dziecko drogie. I słusznie, bo do szkoły trzeba być wypoczętym.

Gość gość
Nawet moja matka lubila mojego wujaszka tu to tu tamto , a teraz kobieta pracujaca itp sie z nim ******* tak mysle zazdroscila chyba ciotce a teraz to tam chuj je ax