Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał1977

Bezdomną Dziewczynę przygarną na zawsze

Polecane posty

Gość Rafał1977

Witam, Proszę to traktować poważnie Przygarnę Dziewczynę biedną lub bezdomną w wieku od 25l do 30l uczciwą drobniutką z dobrym serduszkiem, tylko stały związek. Ja 36l 182cm 89kg mam swój dom i pracę jestem kulturalny, wesoły, wrażliwy, nieśmiały. Jeśli doświadczył Cię los a pragniesz szczęścia i bezpieczeństwa napisz wyślij zdjęcie jeśli chcesz, Dziękuję i pozdrawiam mój mail rafalszymanski1977@wp.pl

Gość gość
Ehhh szkoda że ja juz za stara...........:-(

Gość gość
A czemu akurat dziewczyne?

Gość Rafał1977
bo jestem Facetem

Gość Rafał1977
Wiek jest elastyczny Jeśli masz 31l to też miło Cię poznać, Dziewczyna, Kobietę, samotną Mamę, Proszę ten temat traktować poważnie, a czemu bezdomną bo każdy ma prawo do szczęścia by ją pokochać. A bezdomna nie znaczy gorsza czy biedna prawda, a może obdarzyć wielką i szczerą miłością. Dziękuję za odpowiedzi. rafalszymanski1977@wp.pl

Gość Rafał1977
Zanim kogoś ocenisz poznaj go.

Gość gość
A gruba moze byc

Gość gość
A może być gruba sześćdziesiątka? Taka to wiele umie i jeszcze wiele może. Zastanów się Rafałku

Gość Rafał1977
Dzięki!!!! KafeRybik że tak się naprodukowałeś ale zachowujesz się jak prosty człowiek.((nie ubliżając prostym Ludziom)) ale potraktuj to jak rebus. Nie myl też pojęć troszkę poczytaj i wchłoń wiedzy. Nie wszyscy lubią i akceptują burdele jak Ty Też poczytaj kiedy jest się bezdomnym, nie koniecznie już na ulicy. Ps. Nie podawaj się za innych Tylko miej jaja i odwagę czego bardzo Tobie zabrakło.

Gość gość
Nie wiesz w co się pakujesz. Każda widząc faceta z chatą i dobrą pracą na początku będzie miła uczynna i kochana, za jakiś czas jak cię już zakręci okaże się że ma dwoje dzieci, kilka kredytów do spłaty i rodzinkę której musicie pomóc. Potem zajdzie z tobą w ciążę i pozamiatane, wtedy pokażę jaka jest naprawdę.