Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O to przykład jakie są dzisiejsze kobiety...

Polecane posty

Gość gość
A później takie przer****ne na wszystkie strony świata i zasyfione, mają pretensje, że żaden facet jej nie chce na stałe i oczywiście to wina faceta, że jej nie chce, bo przecież nie jej! No nieeee.... ona jest w porządku, to z facetami coś jest nie tak, bo nie chcą używanych dziwek! :O

Gość gość
Aż strach pomyśleć co z tego wyrośnie... :O i pomyśleć, że takie są dziś kobiety też w wieku 20 paru lat... :/ do niczego się nie nadają zlewy na spermę.

Gość gość
Ja rozumiem że kobieta mogła być w związku, ale nie wyszło ale był to związek stały i dość długi i miała/ma odpowiednia ilość partnerów co do swojego wieku, to jest normalne i mi nie przeszkadza, ale na pewno nie chciałbym być z kimś kto daje swoje półnagie zdjęcia czy filmiki (a są takie niestety) i je cały świat widzi :o Tak samo gdy taka lafirynda (bo na miano dziewczyny/kobiety nie zasługuje) puszcza się z kim popadnie, taka nie nadaje się do żadnego związku.

Gość gość
Ja bym nie mógł być z kobieta, która miała jakiegokolwiek partnera przede mną.

Gość gość
Nie lubie takich idiotek dlatego gustuje w starszych, moja ostatnia 12 lat starsza, piekna, zgrabna, cyce pierwsza klasa i na poziomie, inteligentna, cud kobieta. Te malolaty bez komentarza, ja mam 24 lata

Gość gość
H e he to nie ma znaczenia ja nie d******p i tez mnie zaden nie chce.Zreszta ja ich nie chce bo by tylko ****** chcieli ale ja sie nie dam.