Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mój mąż jest taki?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem prawie dziesięć lat, mamy dziecko. Niestety mąż dużo pracuje, nawet w weekendy. Kiedyś tłumaczył wszystko budową domu, dziś dom jest wybudowany, kredyt prawie spłacony, a on wymyślił, żeby zainwestować w mieszkanie w większym mieście na wynajem. Na wakacje jeździmy tylko raz w roku, nasze dziecko nigdy nie było na nartach. Finansowo jest ok, ale oddalamy się od siebie, bo mamy dla siebie tylko wieczory i niedzielę. Jak z nim rozmawiać? Nie mogę narzekać, bo pomaga mi w sprzątaniu, czasem nawet coś ugotuje, ale coś jest nie tak.

Gość gość
Nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma a wspólny czas można urozmaicić na różne sposoby trochę wyobraźni ponadto zawsze i o wszystkim trzeba rozmawiać wtedy zawsze jest miło i ludzie się nie oddalają wystarczy zaangażowanie

Gość gość
A ty pracujesz?

Gość gość
Tak, ale normalnie, do 16.

Gość gość
Ja mam to samo on ciagle w pracy nawet w weekendy:(. Sexu nie mam miesiacami...:(. Dziecka tez brak :(. I jeszcze okres cos dostalam teraz zbyt szybko i sie martwie ze cos jest nie tak.. :( :(

Gość gość
Skoro ty też pracujesz to nie wiem o co ci chodzi kobieto? piszesz wieczory macie dla siebie i niedziele, to co chcesz nie pracować i żeby on nie pracował tylko siedzieć rozmawiać i wpatrywać się w siebie? Swoją drogą dziwna jesteś.