Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawy damsko męskie

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy ktoś z was doświadczył już czegoś takiego ale pewnie ktoś się znajdzie. Jestem dość długo po rozwodzie. Obecnie od kilku miesięcy po nieudanym związku ( liczne zdrady , kłamstwa które nagle wyszły) Ogólnie stan beznadziejny :( to tak w skrócie. Niedawno syn znajomej z rodziny zabrał mnie w góry - myślę że to z jej inicjatywy bo wie co przeszłam. Spędziłam cudowne dni na chodzeniu po górach i rozmowach ( wiem dziwne w tych czasach dwoje dorosłych ludzi tak spędza czas a nie w łóżku) ale on ma żonę z którą wiem że od dłuższego czasu jest tylko z uwagi na chore dziecko. I tu pojawia się problem bo on by chciał jeszcze kiedyś tak wyjechać, choć nie wiem czy to dojdzie do skutku. Pisze że chciał by spędzić ze mną jeszcze czas w górach. I co z tym zrobić ? Jak zaproponuje kolejny wyjazd jechać ? Z jednej strony chciała bym pojechać z drugiej boje się żeby w coś się nie wplątać :( jest ktoś co może coś doradzić ?

I co z tym zrobić ? x olać sprawę ;) jak chcesz mieć czyste sumienie to wiesz co robić.