Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja mama z sasiadem

Polecane posty

Gość gość

Pewnego dnia przyszlam wczesniej z pracy bo bardzo mnie glowa rozbolala. Otwieram dzwi i slysze mame jak steka myslalam ze sie w pokoju przewrocila, otwieram dzwi i oczom nie wierze, mama ma nogi w gorze a miedzy jej nogami sasiad ja posuwa gdy mnie ujrzala to usta zamknela i jatez dwi zamknelam wieczorem usiadlysmy przy stole i jak kobieta z kobieta porozmawialysmy. Moj maz za granica pracowal i ja tez dobrego k****a szukalam i z tego do tego tez z uslug siasiada skorzystalam i pare razy d**e mu nadstawilam, mal duzego i przekonalam sie dlaczego mama tak piszczy ja japosuwa

Gość gość
Miałem w swojej karierze mamusię z córeczką, którą chłopak prawie co zostawił. Córeczka stwierdziła że chłopak to jeszcze gowniarz i nie potrafi jak ja dobrze zerżnąć.

Gość gość
Ja wczoraj bzykalem w windzie 15 latke sam mam 34 bylo dobrzr tylko mala suka sie zakochala ale chuj tam

Gość gość
a jak ją poznałeś? W tej windzie?

Gość gość
Juz w pracy bylam iszukalam tego sprawozdania co w domu robilam nagle przypomialam sobie ze go na stole zostawilam, W samochod wsiadlam i pojechalam otwieram dzwi i slysze jak mama glosno krzyczy nie namyslalam sie dlugo otwieram dzwi do mamy sypialni a tam widze mamy nogi a miedzy tymi nogami facet sie rusza szybko dzwi zamknelam i pojechalam do pracy. gdy z pracy wrocilam twarda kobieca rozmowa i dowiedzialam sie ze poznala faceta ktory jej sie spodobal i postanowila z nim sie pokochac, ale sie nie spodziewala ze trafila na takiego co ma kkuuttasa drugie tyle dluzszego od tego co kiedys z nim kawe pila i co miala robic jak juz pol w nia wsadzil to uciekala z pupa na boki zeby ja nie przebil, powiedziala mi ze jakbym chciala to tez moge sie mu podlozyc-- odpowiedzialam ze sie zastanowie

Gość gość
to korzystaj póki okazja! Najlepiej razem z mamą

Gość gość
Nie ma jak u mamy ;)

Gość gość
Skończ z tymi fantazjami erotomanie, zmień chociaż styl.

Gość gość
czesc tu Adam. Gosia to wredna baba i jest gruba:) Nie polecam:)O