Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jemu chodzi chyba tylko i wyłącznie o seks... a ja się zaangażowałam jak zawsze

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy sie od miesiąca ok 10 razy. Wydawałmi się po prostu uczciwy. Już na 1 randce chciał się całować ale nie pozwoliłam mu na to. Na drugiej powiedział że mnie kocha i chce związku...Ja powiedziałam że za wczesnie. 3 dni temu całowaliśmy się ,było gorąco i spytał czy mogłabym mu włożyć ręke do spodni. Odpowiedziałam że nie że za wczesnie. Na to on momentalnie się odsunał ,zapaliliśmy papierosa po czym wstał i powiedział że idzie do domu i że to jest jego "foch". ZAMUROWAŁO MNIE po prostu. powiedziałam co ty odwalasz, postał chwile, powiercił się po czym zaczął mnie przytulac i mowic ze nie potrafi się na mnie gniewać.. Potem i tak zrobiłam bo znowu było "czy nie mogłabys mnie tam pomiziac" i juz wkurzała mnie ta atmosfera. potem było już bardzo ok ale nie moge do dzis przestac o tym myślec...

Gość gość
nie wiem czy jest po prostu tak nie dojrzały czy mam posłużyć mu za przysłowiowy worek na sperme....

Gość gość
u lalala potrzymalb6m se peniska jakiego w lapce dawno tego nie trymalam

Gość gość
Faczek Kubciu, na peniska twego Gena czeka z utęsknieniem z rozdiawoną gambà:P, nie zapomnij wyciągu z konta przykleić do niego;)

Gość somad
czy miedzy spotkaniami pisze/dzwoni interesuje sie tobą ?

Gość gość
Faczek Kubciu:)

Gość gość
tak pisze dzwoni codziennie :/

Gość gość
Ma cię w d***e. Chodzi mu tylko o rozładowanie. Gdyby mu zależało to by się hamował.

Gość gość
Powiedział, ze nie umie sie na ciebie gniewać, a wcześniej zajebał focha, bo go przystopowałas w zapędach seksualnych?? :O wiej, nie widze żadnego zaangażowania z jego strony, dobrze przeczuwasz, ze chodzi mu o seks. A jesli chcesz poczekać na rozwój, to nie rób tego z nim, bo potem mozesz mieć wyrzuty i zal do siebie, ze dałaś sie nabrać.

Gość gość
Typowy prawiczek z kafe.

Gość gość
zaczełam podejrzewać że chodzi mu tylko o jedno kiedy na 3 randce powiedział mi ze mnie kocha i powtarza to do dzis, oczywiscie oburzyłam sie i powiedziałam zeby nie mowil tego czego nie czuje to pozniej napisał mi zebym nigdy nie mowiła ze kłamie...wychodzi na to że tylko po to żeby mnie za przeproszeniem przeleciec

Gość gość
To żadna filozofia, chodzi mu tylko o seks. Na drugim spotkaniu już wyznał że Cie kocha i Ty mu uwierzyłas? Mi by się już zapaliła czerwona lampka w głowie po takim wyznaniu... A powiedział to po to by stworzyć romantyczna atmosferę żebyś szybciej rozłożyła nogi

Gość gość
Faczek Kubusiu:) Żadne twoje wpisy nie odbiorą mi satysfakcji, że zrobiłam Cię w bambuko:P, choć nie było to trudne:), zmanipulować zadufanego w sobie głupca dużym wysiłkiem okazało się nie być, ale i tak.jest fajnie:P

Gość gość
nie uwierzyłam właśnie od razu o tym pomyslałam ale rozwazałam tez ze nie rozumie znaczenia tych słów..

Gość gość
dużo od Ciebie starszy?

Gość gość
ja 18 on 22

" Na drugiej powiedział że mnie kocha i chce związku." buahahahahah Chociaż w sumie to jest smutne :( że są pelikany co się łapią na takie bzdury. - oj, oj, kocham cię po 2 spotkaniach :classic_cool: chyba twoje cycki w obcisłej bluzce. :D x Jak ktoś ci opowiada o wielkiej miłości/szukaniu stałego związku i inne takie romantyczne bzdury na 1-2 randce to: a) kobieta - desperatka b) facet - ściemniacz-*****cz naiwnych desperatek. :classic_cool: Jak można kochać obcą babę :D po 2!!!! spotkaniach.

Gość gość
autorko dziwny zbieg okolicznosci ale ja wlasnie jestem facetem w takiej relacji..... zastanawiam sie czy to nie o mnie chodzi bo teksty sa te same.

Gość gość
Nie autorze to raczej nie ty bo on nie mówi po polsku. Teraz przyjechał do mnie i zaczął przepraszać bo wszystko przemyślał... powiedzialam ze potrzebuje czasu..

Arab? :classic_cool: No to wszystko jasne ;) habibi habibi :D i wszasy w egipcie :P albo tureckim więzieniu, jak znajdą w twojej torbie 4 kg haszyszu

Gość gość
Taaa przemyślał, kaja się bo Chce zdobyć Twoje zaufanie i szybciej Cie urobic na seks. Facet robi fochy bo nie chciałaś mu zwalić to znaczy że zależy mu tylko na seksie. Będzie tak Cie urabial dalej aż pęknięsz. Zakład?