Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stresująca praca

Polecane posty

Gość gość

Pracuje już od ponad roku w firmach w logistyce , jako spedytor i jakoś nie wyrabiać psychicznie, zbyt stresujące to... , typu wyrób statytystyki, sprzedaj ładunki w sensie znajdz auta na ładunki itp. , ciągle poganianie że trzeba znaleźć auta lub ładunki. Tak myśle by do grudnia popracować i potem poszukać coś w innej branży, tylko logistyke skończyłem. Co radzicie bym potem znalazł , jaki type pracy? Nie mam pomysłu...

Gość gość
Teraz o pracę ciężko. Trzymaj się w robocie najdłużej jak się da.

Gość gość
może spróbuj w swoim zawodzie ale w innej firmie - dużo zależy od ludzi z którymi się pracuje:)

Gość gość
W spedycji całkiem szybko znalazłem prace napierw rok pracowałem w spedycji potem mnie zwolnili bo przestałem miec zyski i po 3 tygodnich od straty pracy dzisiaj bylem pierwszy dzień w spedycji i mnie mega stres brał... , typu jak nie zarobie na swoją pensje w statystykach typu 10000 w mc to bedzie lipa i mnie zwolnili , mało stabilna ta praca, juz bym wolał być chyba księgowym albo kimś z kadr typu wklepanie dokumentów zaksięgowanie i święty spokój... , oczywiście nie mam takiego wykształcenia , ale powoli bym wolał jakąś spokojniejszą robote. ..

Gość gość
Sam nie wiem co tu robić bo jak narazie to mnie taka praca strasznie stresuje.