Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile on ze mną wytrzyma?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z kolegą z pracy, ostatnio poszłam do niego i tak sie stało że zostałam na noc ale nie chciałam żeby doszło do czegoś. Jestem zablokowana i nie potrafię okazywać czułości. On niby jest cierpliwy ale chyba do czasu prawda ? jak myślicie ile go mam ?

Gość gość
dałaś mu w gumce czy bez gumki?

Gość gość
proszę o jakieś porady szczere, nie byłam nigdy w związku więc nie wiem podstaw... a mam 23 lata.

Gość tetektyw
kobieta w wieku 23 lat to już powinna wiedzieć czego chce ! a Ty poszłaś do kumpla aby się tylko wykąpać pod prysznicem ?

Gość gość
no to powiedzcie mi co on może o mnie myślec ? czy to możliwe że będzie cierpliwy i poczeka aż przestane zachowywać się jak nastolatka ?

Gość gość
może kręcą go nastolatki i cie rzuci jak przestaniesz się tak zachowywać? diabli wiedzą:D

Gość gość
Warto dodać, że jest młodszy ode mnie, ma 22 lata lecz spore doświadczenie z kobietami, był w 2 długich związkach

Gość gość
ciekawe ile trwają długie związki u 22 latka;)

Gość tetektyw
prawdopodobnie o tej porze przyszła do niego Paulina, koleżanka z pracy i gdy zabawiali się pod prysznicem to Paweł opowiedział Paulinie o Tobie, że była tu u mnie Klaudia kilka dni temu , chyba znasz Klaudię z działu rozliczeń klientów Paulina ? i Paulina zaciekawiona słucha Pawła a woda się leje pod prysznicem a Paweł opowiada, była tu Klaudia aby się wykąpać, jak opowiadała to nawet ciepłej wody nie ma w domu i z lekka capiła śledziem i te swoje śmierdzące majtki po kąpieli wyrzuciła na balkon, nadal tam są aż Paulina poszła na balkon aby sprawdzić, czy na balkonie są kobiece majtki i naliczyła 23 sztuki majtek , zapytała Pawła, czy kolekcjonujesz damskie majtki ? ale Paweł był wkurzony tym pytaniem, przychodzą tu do mnie kobiety i na balkonie zawsze zostawiają jakieś pamiątki a Klaudia była wyjątkowa, majtki po praniu rzuciła na sznurek na balkonie i w ręczniku poszła spać i nie chciała się bzykać a rano wskoczyła w sukienkę i pojechaliśmy do firmy , już nie pracuje w firmie ale co nam szkodzi aby się pobzykać ?