Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu mam inna twarz moze to wina dluzszych wlosow

Polecane posty

Gość gość

Jestem strasznie brzydki , nie moge sie nawet obciac bo mam rozne lustra , mam juz dosc zycia chce je niedlugo skonczyc , nie moge sie na sb patrzec i na swoj wyglad na chuj zasluzylem mam juz dosc tego wszystkiego moge sie wynosic nie chce pracy i tyle . Po prostu to wszystko jest okropne

Gość gość
Idź do fryzjera, pewnie przesadzasz.

Gość gość
Moja skora jest pomarszczona , zielona i pryszczata i wysuszona wk****a mnie wszystko nic chyba nie zmienie moglbym wyjasnic swoj wyglad ale to bym potrzebowal kogos dobrego do pomocy a moja siostra lekkomanka ide spac

Gość gość
Nie lubie tam chodzic bo czy wejde czy wyjde to wygladam paskudnie moge ci pokazac o co chodzi z twarzami na podstawie zdj wrzuce tu je ze 3 do 4 odbic i ogolnie widze sb teraz tylko brzydkiego po prostu to jest straszne

Gość gość
to nie włosy, zapewne pojawiła sie kolejna mutacja

Gość gość
Skórę można wyleczyć

Gość gość
To wszystko mnie wk****a bo ide do fryzjera widze twarz numer dwa link , obcinam sie robie zdj sobie widze twarz numer 1 za dwa trzy dni idac do fryzjera widze to https://zapodaj.net/a029ff58ea2e9.jpg.html tylko blade i strasznie brzydkie dobre zdj moze mi pomoc i ogarnieta dzifka

Gość dawny ladaco
póki nie masz c***ja doprawionego do czoła wszystko idzie jeszcze uratować głupku:D

Gość gość
Nie moglem tego wrzucic bo tu spam nie wiem k***a brzydki jestem i chuj ;/ nawet sie obciac nie moge , zelu tez nie uzywam bo w domu tez swiatlo itp eh depresja wejde tu za 10 min moze ktos pomoze

Gość gość
Wiedziałam, że wymyślasz, normalnie wyglądasz, o co Ci chodzi?

Gość gość
Uwazam ze jestem strasznie brzydki i paskudny , obracam sie tez w srod atrakcyjnych ludzi jestem paskudny czasem bardziej niz na tych zdjeciach , smutno bo znalazlem wymarzona prace za 3 tys zlotych :/

Gość gość
Zapewniam Cię, że wszystko jest ok, nie przesadzaj. Skoro masz pracę taką jak chcesz, to się tym ciesz i nie zadręczaj się :)

Gość gość
Nie rozumiesz jestem zalamany tym wszystkim i tyle uwazam ze jestem bardzo brzydki i tyle , nie chce ciuchow i tak dalej mialem zarabiac 3 tys zlotych a tu chuj depresja szkoda ze sie zgodzilem zal rzucac taka prace ale najchetniej bym powiedzial ze mam dosc to straszne ze musze z tym robic pol roku przerwy bylo by eskstra

Gość gość
Dlaczego musisz robić przerwę? Nie jesteś brzydki daj pokój, kto Ci to wmówił?

Gość gość
Weź chłopie przestań żebrać o komplementy, jesteś całkiem niezły ale co najmniej tak samo wkurzający.

Gość gość
Nawet jeśli sobie wmówiłeś to, to przecież możesz pracować tam jeśli lubisz. Innych nie obchodzi Twój wygląd.

Gość gość
Nie chce komplementow szukam tu pomocy jestem bezsilny i rozzalony mam depresje i dosc zycia , przerwa ? Chce przerwe bo mam depresje i dosc zycia z taka twarza po tylu latach czasem to przemilczalem obciecie ale teraz juz tak nie moge :/ to straszne wszystko i te lustra chce jedno prawdziwe dworcowe

Gość gość
Idź do pracy, wycofanie nie pomoże w depresji.

Gość gość
Moze zycie stracilo sens i chuj , mialem nowa fryzure scielem i sie zaczelo to wszystko zel za krotki , morda paskudna to sie zmienia wszystko eh

Gość gość
Włosy odrosną wiesz o tym?

Gość gość
Nie mam ochoty na nic i tyle tym bardziej pracowac to olbrzymi smutek , nie chce zyc nawet

Gość gość
I.co ze odrosna znowu tak jak teraz daj spokoj z tym wszystkim to okropne obciecie i tyle wole juz chyba do fryzjera nie chodzic i tyle

Gość gość
Byłeś u lekarza?

Gość gość
Ja jestem brzydsza :(

Gość gość
A daj spokoj u psychologa spisal i za 3 msc mam sie stawic masakra lekarz mi nie pomoze chce wyjasnic poprawic albo wyglad potrzebuje ogarnietej osoby albo mam dosc zycia i zestarzec sie dal bym 300 zl za to za jedno rzeczywiste zdj wszystko mnie wk****a moj wyglad mam znajomego ktory chyba tez na to cierpi zauwazylem ze czesto sie obcina

Gość gość
Ty mozesz makijaz zrobic i inne

Gość gość
Ale na czym konkretnie polega Twój problem? I jak można Ci pomóc?

Gość gość
Ze jestem brzydki i nie chce zyc , mam problem z realnym odbiciem nie wierze domowemu lustru dziekuje wszystkim ze mnie nie olali mam zdj z domu tez https://zapodaj.net/ac52bba231c1e.jpg.html To lustro mi sie podoba nawet eh pisze tu bo jestem bez silny