Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten facet który mi się podoba ma gadzie oczy

Polecane posty

Gość gość
nigdy nie napisalem ze jestes z rynsztoku otrzasnij sie oklreslilem jezyk ktorego wtedy uzylas jako taki i tyle a ty jakbys go nazwala ? glownie dlatego ze bylem tym zdziwioony i nie dziwi mnie taki jezyk w 99% tematow zdziwil mnie u ciebie i nie bede tego tlumaczyl bo widze ze traktujesz moja uwage jako atak bo innym nie zwracam uwagi :D no masz racje innym nie zwracam.

Gość gość
nie twierdzilem ze jest wulgarny zdziwil mnie u ciebie i tyle. brat cie lepiej zna pod tym wzgledem poza tym ma na codzien ja cie nie widzialem prawie dekade wiec wydawalo mi sie ze widze roznice i zapytalem.poza tym to mogl byc zbieg okolicznosci nie rzucasz takimi zwrotami non stop. nie twierdze ze tak nie bylo cholera ja tylko zapytalem a ty znowu afere z prostego pytania robisz:O

Gość gość
Poza tym pamietam dobrze, ze kiedyś uzywalam na forum slow gowno czy dupa i jakos ci to nie przeszkadzalo. Mnie te slowa nie raza. To jaja ta niby zmiana tym bardziej, ze teraz nawet nie ma do kogo tak zazartowac. Tu sie juz nie da z nikim pozartowac, bo nikt aluzji, ironii czy sarkazmu nie łapie, wiec wypowiedzi sa jakie sa. :P Cięzko zartowac z kims na sile, a jak nie ma z kim to sie nie zartuje.

Gość gość
wiem ze mas zochote wysluchiwac od wszystkich peanow pochwalnych i jak ktos o cos zapyta czy napisze swoje spostrzezenie to reagujesz agresja i dlatego dociekam z czego to wynika. ja jak czegos nie rozumiem to pytam, ty nigdy nie pytasz tylko oceniasz.

Gość gość
bo to normalne slowa widze ze nie widzisz roznicy miedzy tym wtedy a dupa no trudno nie bede tlumaczyl bo to i tak drobiazg. odpowiesz na pytanie ?

Gość gość
jak nie ma z kim to zawsze mozna z kogos:classic_cool:

Gość gość
gość dziś nigdy nie napisalem ze jestes z rynsztoku otrzasnij sie oklreslilem jezyk ktorego wtedy uzylas jako taki i tyle a ty jakbys go nazwala ? z Na pewno nie wulgarny:O Dla mnie ryj, dupa czy gowno sa tozsame. Wulgarny jezyk to ten ze stekiem przeklenstw ktorych ty czesto naduzywales. Kto wiec jest wulgarny. Ale wiadomo, u siebie belki nie widac :D?

Gość gość
ale ja widze swoj przeciez nie napisalem ze wyrazasz sie jak ja :O czy ja k,iedys mialem inny ? nie sadze. mnie wlasnie o zmiane chodzilo i bynajmniej nie dobra :classic_cool: no ale ok to byl jeden zwrot powielony chyba ale jeden wiec moze przypadek.

Gość gość
i to jest jedna z cech ktorych najbardziej u ciebie nie lubie :D pytam cie o cos a ty w odpowiedzi piszesz ze ja jestem gorszy :D no kurde jestem ale co to ma do rzeczy :D jak jako analfabeta zapytam dlaczego zaczelas robic bledy gdy zaczniesz to zacnziesz mein wyzywac od analfabetow zamiast zastanowic sie skad sie byki wziely :D ? dlaczego zawsze tak reagujesz na pytania o byle p*****le ? nadal nie wiem czy odpowiesz na wszczensiejsze pytanie :D bo mi cos przeczucie mowi ze chyba cos nie hallo :O

Gość gość
Tak, straszna zmiana:D jakbym powiedziala, ze ma twarz jak dupa to pewnie bylby komplement:D Powiem bratu przy okazji, zeby zamknal ryja:D ale juz teraz wiem, ze sie nie obrazi, bo gorzej do niego mowie:D

Gość gość
co ma wspolnego to ze mowisz do brata zaby zamknal ryja a z tym wteyd :O ? tez tak mowie do ludzi i to nie tylko bliskich :D zamknij ryj nie jest pogardliwe tylko dyscyplinujace:classic_cool: to wtedy bylo pogardliwe. mniejsza o to. odpowiesz na co innego ? o mam pomysl zapytaj brata czy zauwazyl ze jak wytknie ci jakas wade to reagujesz agresja i mowisz mu ze on jest gorszy w tym wzgledzie :classic_cool: dobra :D ?

Gość gość
gość dziś i to jest jedna z cech ktorych najbardziej u ciebie nie lubie smiech.gif pytam cie o cos a ty w odpowiedzi piszesz ze ja jestem gorszy zz Masz problemy jak zawsze ze zrozumieniem co sie do ciebie mowi:PNapisalam gdzies, ze jestes gorszy?? Smieszy mnie tylko jak udajesz takiego swietoszka. Mnie twoje przeklenstwa nigdy nie przeszkadzaly. Sam Miodek przeklina gdy to jest uzasadnione. To wyrazanie ekspresji. Czasem inaczej sie nie da. Tak twierdzil:D

Gość gość
ale ja rozumiem co piszesz ty nie rozumiesz co ja pisze. ja nie pisze ze to zle czy cos tylko pytam dlaczego od razu nie napisalas ze to wyraz ekspresji tylko zaczelas od ataku na mnie :D ? widzisz o co mi chodzi czy nadal nie ?

Gość gość
To tak jakby ktos kto co drugie slowo wali miesem, a za ryja mnie dyscyplinowal. No smiech na sali:D

Gość gość
i nadla nie wiem czy odpowiesz czy nie odpowiesz a nie bede powielam pytanai 10 raz bo to chyba niegrzecznie :classic_cool: jak sadzisz pytac kogos 5 razy o to samo to chyba nieelegancko :D ?

Gość gość
Nawet gdyby bylo pogardliwe to moze mialam powod tak napisac:P

Gość gość
To tak jakby ktos kto co drugie slowo wali miesem, a za ryja mnie dyscyplinowal. No smiech na salismiech.gif> no wlasnie o to chodzi wreszcie zalapalas ze tak bylo :D i nie dyscyplinowal tylko zapytal skad sie to wzielo u ciebie :O co jak wale miesem to pytac mi nie wolno :D ? jak ktos jest chory to nie moze drugiego zapytac czy dobrze sie czuje :D ?

Gość gość
no moze mialas trzeba bylo napisac ze masz a nie obrazac sie to bym zrozumial taka odpowiedz :O

Gość gość
zapytaj brata czy zauwazyl ze jak wytknie ci jakas wade to reagujesz agresja i mowisz mu ze on jest gorszy w tym wzgledzie cool.gif dobra smiech.gif ? z Nie musze go pytac, bo agresja jest mi obca:P Widac, ze sie na zartach nie znasz tylko zgrywasz luzaka i sie musisz emotka podpierac:D Ja jak zartuje to wszyscy wiedza:P

Gość gość
znam sie na zartach z siebie zartuje jestes jedyna osoba ktora mi to zarzucala i zarzuca ze sie nie znam jednak ja nie zawsze zartuje i jak zartuje to zartuje a jak gadam powaznie to gadam powaznie. u ciebie nie wyczuwam kiedy przechodzisz w powazne gadanie a kiedy w zart. o ile przechodzisz w pwoazne bo cos mi sie wydaje ze dla ciebie wszystko moze byc zartem.

Gość gość
gość dziś no moze mialas trzeba bylo napisac ze masz a nie obrazac sie to bym zrozumial taka odpowiedz pechowiec.gif z ale do glowy mi nie przyszlo, ze to jezyk rynsztokowy, serio:D

Gość gość
poza tym porownujesz mnie z ludzmi ktorzy cie znaja wiec ja sie moge mylic oni nie powinni.

Gość gość
no jak na ciebie to uznalem ze rynsztokowy. nawet ja bym sie nie odezwal tak do kogos kto sobie nie zasluzyl i nie porownuj tego z zamknij ryj to nie to samo.

Gość gość
Odp. na pytanie: czuję się jak górnik:P

Gość gość
odpowiesz bo musze za chwile spadac. tylko mi lapa teraz nie machaj tylko odpowiadaj :D powoli sie ubieram i czekam na odpowiedz.odpowiedz nie odpowiem tez jest odpowiedza podpowiem :D

Gość gość
gość dziś To tak jakby ktos kto co drugie slowo wali miesem, a za ryja mnie dyscyplinowal. No smiech na salismiech.gif> no wlasnie o to chodzi wreszcie zalapalas ze tak bylo smiech.gif i nie dyscyplinowal tylko zapytal skad sie to wzielo u ciebie pechowiec.gif z Nie zapytales tylko wyzwales, a to roznica:P

Gość gość
ja nie pytam o rozmowe ze mna bo to wiem ze jak gornik :D tylko ogolnie czy wszystko ok. tak czy owak dzieki ze zauwazylas pytanie zauwazylem tez ceche in plus wzrok ci sie wyostrzyl :classic_cool: kiedys bys walnela 5 razy focha jak ktos 5 razy pytal o to samo a teraz byly 2 fochy i za 5 razem odpowiedz jest progres naprawde doceniam tez tez zmiany na "lepsze"

Gość gość
nie wyzywalem nie wymyslal napisalem ze skad u ciebie taki jezyk rynsztokowy albo cos w ten desen. jak zawsze wymyslasz rzekome wyzwiska :O

Gość gość
Przeciez na duzo gorsze, coś ci sie juz miesza widze:D Ogolnie jak cala kopalnia gornikow:P

Gość gość
A nie odpowiadalam, bo to niewazne i tyle.