Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak macie że wchodząc w nowy związek byłe partnerki faceta traktujecie jak wroga nr 1. I o ile ostatnia to zrozumiałe ale nawet te sprd kilku lat, wszystko jedno czy trwało to miesiąc czy i kilka lat, facet musi usunąć je że znajomych, skasować nr tel , w końcu kasowane są zdjęcia z wakacji id byle by po innych zniknoł ślad! W drugą zaś stronę jest oj tam to tylko taki kolega...

Gość gość
Ja np robiłam tak tylko jak dowiedziałam się że olewal mnie żeby z nią się spotkać. Nie było z nim kontaktu przez jakiś tydzień i potem otworzył SMSy przy mnie i widziałam że z nią gadał. Ale nie każdy była, tylko ta konkretną. A ja nic nie mam do ukrywania, wierna jestem więc jak chcę to mówię z kim idę a nie po kryjomu

Gość facet rozumiejący kobiety
bo z byłymi jest historia i pewna więź, więc byłe ZAWSZE będą zagrożeniem, dlatego kobiety je kasują, wyrzucają zdjęcia z nimi, numery tel, itp. Mam duże doświadczenie z kobiecą psychiką, wiem nieraz co nawet myślą, haha

Gość gość
Rozumiem jeśli ktoś pisze z byłą/ym spotyka się i są ogólnie wielkimi "przyjaciółmi" Sam byłbym wściekły i chętnie bym mu ryj obił, ale co komu przeszkadza zdjęcie z pierwszą miłością jak się miało naście lat,a do tego od 15 lat nie ma się kontaktu. Przecież to przeszłość. A z drugiej strony kobieta nie wyrzuci swoich zdjęć z byłymi bo to tylko zdjęcia, a to że widziała się z nim tydzień temu nie ma znaczenia.