Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brokeninside co robisz po pracy ?? sexik z mężem ???

Polecane posty

Gość gość

ja z moim facetem uprawiam seks gdy dzieci śpią może zajdę znowu w ciąże a ty broken ???

Gość Namysłów opolskie miastooo
Brokeninside byłaś kiedyś w krasiejowie? Czy nigdy?wybierz się do krasiejowa Z dziećmi do największego parku jurajskiego czyli parku dinozaurów w Europie aż w Europie i to gdzie? Zdziwisz się na twojej znienawidzonej Opolszczyźnie którą gardzisz i nigdy nie byłaś na Opolszczyźnie ani pod Opolem ani w Opolu które w przeciwieństwie do twojego "miasta" jest miastem Wojewódzkim i to 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu

Gość gość
Krasiejów Wieś w Polsce Krasiejów – wieś położona w województwie opolskim, w powiecie opolskim, w gminie Ozimek, ok. 5 km na wschód od drogi krajowej nr 46 Opole-Lubliniec-Częstochowa i siedziby gminy – Ozimka, na południe od drogi wojewódzkiej nr 453 Bierdzany-Zawadzkie. Wikipedia Pogoda: 12 °C, wiatr płn.-zach., 13 km/h, wilgotność 92% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 184 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Czas lokalny: środa, 14:29 Atrakcje turystyczne: JuraPark Krasiejów, Park Nauki i Ewolucji Człowieka, Jurapark

Gość gość
Ja ostatnio uprawiałam seks gdy mój 6 letni syn był mały miał dwa latka a ty kiedy seks uprawiałaś?

Gość gość
Brokeninside Tygrysico a czy nie boisz się że sąsiedzi zza ściany i z góry będą cię słyszeć? Ja robię to jak najciszej a ty?

Gość gość
Ja tak samo

Gość gość
Co tak samo?