Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chrzciny w lokalu bede miec okolo 20 osob

Polecane posty

Gość gość

Ile liczyć alkoholu? Co się robi na chrzcinach i czy 120 zl od osoby to dużo??? Będziemy mocno w plecy? Dodam ze to najbliższa rodzina a w domu bym nie pomiescila natomiast teraz przerażające są dla mnie koszta. Do tego tort, ciasta, alkohol, strój, ksiądz boże

Gość gość
Prowo. Takie tematy nakręcaja głupie kłótnie w dodatku to już było parę razy.

Gość gość
Bedziemy mocno w plecy. Haha. To zrob w domu i narob schabowych i bigosu to bedziesz na +

Gość gość
Alkohol na chrzest? :O Jeśli musisz to wina ale nie wódkę.

Gość gość
Zrub normalnie. Wes orgiestre, kop normalnom wudke z 0.5l na glowe jedzenie ciasto o tort.

Gość gość
troche duzo chyba ze robisz od obiadu. mysmy dali 80zł za osobę też 20 osob było, w tym bylo juz wszystko tort, ciasta itd alkohol jak ktos chcial to jakies winko do zamowienia przy barku

Gość gość
Ja robiłam w domu, ale brałam katering z obsługą, łącznie z zastawa i obrusami, moje tylko stoły. Płaciłam 60zl od osoby, 40 osób. Tort i alkohol moje. W lokalu był cennik 80 zl, ta sama restauracja. Fakt, że było dużo jedzenia i to na prawdę super przygotowane. Od siebie jeszcze dorzucili piękna dekorację stołów łącznie z dużymi choinkami z pierników itp. bo to były Święta Bożego Narodzenia.

Gość gość
U nas są takie ceny niestety. Ale w tym jest obiad dwudaniowy i kolacja no i 7 zakąsek. I deser do wyboru

Gość gość
Duzo. My za to dalismy 80zl

Gość gość
O matko! A u nas za obiad typu zupa, danie główne, deser, open bar na zimne napoje i soki, dwie blachy ciasta na 17 osób wyszło po 67 zł na głowę. W centrum Warszawy, w romantycznej urokliwej restauracji. W 2017 roku. Zaś w tej samej restauracji rok wcześniej za przystawkę, zupę, danie główne, trzy przekąski, deser z lodami, dwie blachy ciasta, tort, alkohol, open bar na zimne i ciepłe napoje/soki/kawy/herbaty, na 25 osób wyszło po 140 zł. I szczerze, znam bardzo tandetne pseudorestauracje gdzie biorą drożej, ale natę restaurację trafiłam cudem, no i idealnie. Jak ktoś chce to podam nazwę.

Gość Fajnie jest
W tym roku w sierpniu urządzaliśmy chrzciny dziecka w restauracji na 35 osób.Od osoby 140zł. w tym tort, stół z ciastem, kawa, herbata, napoje.Podobno od września zdrożało 10 zł.Musimy płacić tym 500+

Gość gość
Jeśli chcesz się rozeznać w cenach "za talerzyk" w lokalach w Twojej okolicy, to polecam serwis www.ChrzcinyiKomunie.pl . Tam możesz wysłać zapytanie do wielu lokali jednocześnie i wtedy łatwiej będzie Ci porównać atrakcyjność miejsc. Może uda się znaleźć miejsce oferujące sporo niższą cenę.

W Warszawie rzeczywiście trafić można na dobry lokal, który doskonale nadaje się do organizacji takiego przyjęcia. Ja płaciłem w warszawskiej Szkutni - http://www.szkutnia.waw.pl/ - niewiele ponad 70 zł za osobę i naprawdę było warto. Do tego mają świetne menu, które spokojnie może zostać dopasowane również do dzieci. Sam lokal pomieści do 45 osób. ;)