Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czesiek01

Moja kobieta w ciąży i usługiwać musi w domu wszystkim

Polecane posty

Witam. Mam taki problem . Mam Kobiete w 12tyg ciąży , a w domu gonią ją do sprzątania robienia obiadu itd , matka jej jest chora na raka, dowiedzieli się ostatnio i tak wszystko robila zanim sie dowiedziala teraz . Ma jeszcze brata ktory nie pracuje z 30 lat ma i ciagle gra na komputerze i jesli moja kobeita nie zrobi obiadu to bedzie głodował i drze sie na nia , jakieś awantury robi. Moja dziewcyzna nie moze wyjsc nigdzie , ma badania czy usg to musi syzbko wracac bo oni nie maja co jesc itd , przyjechac do mnie nie moze bo musi w domu byc ciagle uslugiwac wszystkim a w dodatku ma ciagle zaworty glowy i duzo traci sil . W sumie dodam jeszcze ze ma siostre i brata kotrzy maja dzieci co do przedszkola chodza i nie przyjadą pomoc cos w domu bo wszysyc na moja kobietę się patrzą , ciągle jakieś awanutry kreca ze nic nie robi .. co mam robic , wiele razy tlumaczylem zeby soba sie zajęła bo i tak jest slaba i musi mniej wysilku i stresu ale zero effektow i mowi ze wie o tym ale beda jej robic afery. Co mam robic?

Gość gość2529
Dziecko też będziecie wychowywać osobno? (bo zakładam, że razem JESZCZE nie mieszkacie), albo to provo albo coś z wami nie tak.