Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
tekila30

praca dla opiekunki w Niemczech

Polecane posty

Rozgl膮dam si臋 za prac膮 opiekunki dla os贸b starszych w Niemczech. Macie jakie艣 do艣wiadczenia ? Z jak膮 firm膮 warto podj膮膰 wsp贸艂prac臋 ? Z g贸ry dzi臋ki za odp.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 elenka12
Podbijam temat bo ja te偶 szukam czego艣 dodatkowego. Kiedy艣 ju偶 pracowa艂am jako opiekunka ale to tak po znajomosci itd. teraz zale偶y mi na jakiejkolwiek umowie z agencj膮. Polecacie jak膮艣 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vveronaa
sprawdzcie sobie agencj臋 Dolce Vita. Moja znajoma u nich pracuje i jest bardzo zadowolona. Pieni膮偶ki na czas, premie i umowa. Jeszcze jakie艣 dodatkowe benefity s膮 ale teraz nie pami臋tam trzeba by by艂o to sprawdzi膰 na ich stronie :)

Udost臋pnij ten post

Sprawdzi艂am t膮 agencj臋 i faktycznie wygl膮da to ciekawie ale fajnie by艂oby dosta膰 wi臋cej info od osoby, kt贸ra dla nich pracowa艂a bo wiadomo, 偶e na stronie wszystko mo偶e wygl膮da膰 艂adnie pi臋knie a rzeczywisto艣膰 bywa r贸偶na. Wsp贸艂pracowa艂 kto艣 z nimi ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja pracowa艂am w sumie tylko przez rok ale potem zalozylam wlasna firme o zupelnie innym profilu wiec sie pozegnalismy. Dolce vita jest ok - kasa na czas ( a to dla mnie najwa偶niejsze ) dodatkowo premie swiateczne, europejska karta zdrowia itd. Fajny kontakt z opiekunem w Polsce ( w zasadzie nawet jak cos sie dzialo w weekend itd to zawsze byli pod tel ). Jakbym miala szukac jeszcze raz takiej pracy to na pewno u nich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I ja mam pozytywne wra偶enie zwi膮zane ze wsp贸艂prac膮 z dolce vita. Wcze艣niej moja mama z nimi wyje偶d偶a艂a ( w sumie w Niemczech sp臋dzi艂a prawie 2 lata ) potem zdecydowa艂am si臋 ja. Zarobki ok ( wa偶ne, 偶e pensja by艂a na koncie na czas ). Og贸lnie 偶adnych problem贸w nie by艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ile orgazm贸w od opiekuna z Polski.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nied艂ugo wyje偶dzam na pierwsze zlecenie z tej agencji i nie ukrywam, 偶e delikatny stres jest :) Wcze艣niej pracowa艂am w Polsce dok艂adnie w tym samym charakterze ale wiadomo - praca zagranic膮 to ju偶 zupe艂nie inna bajka. Pracownicy w dolce vita uspokajali mnie, 偶e wszystko b臋dzie ok i szybko si臋 zaklimatyzuje - oby :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i co, mo偶ecie tak bez skr臋powania starym ss-manom lub ich potomkom ty艂ki podciera膰 za stawk臋 nieco wy偶sz膮 ni偶 艣rednia krajowa w PL? /;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
totalnie nie rozumiem tego typu komenatrzy czemu ma to s艂u偶y膰 ? histori臋 znam ale to nie znaczy, 偶e mam unika膰 pracy w tym kraju tylko ze wzgl臋du na to co by艂o kiedy艣. A co do samej pracy to spokojnie dasz sobie rad臋. Bywa ci臋偶ko ale mi osobiscie ta praca daje tez du偶o satysfakcji bo wiem, 偶e pomagam innym :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 3 lata siedz臋 w Niemczech. Zrezygnowa艂am w pracy z szpitalu i przyjecha艂am tu. Op艂aci艂o si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MagdalenaS2
Op艂aca si臋, op艂aca w Polsce piel臋gniarka to ma na oddziale 30 chorych a tu jest jeden podopieczny. M贸j chodzi na szcz臋艣cie a nie le偶y. W Niemczech ju偶 jaki艣 czas jestem. Pracuje w http://www.help24.info bo zaproponowali mi najlepsze warunki ni偶 inne agencje. Wyp艂at臋 dobr膮 dostaje. Koordynatorzy si臋 interesuja opiekunkami i tym jak si臋 im pracuje. Jak ju偶 tak si臋 siedzi w Niemczech d艂u偶szy czas to i si臋 cz艂owiek j臋zyka podszkoli艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Promedica te偶 nie藕le p艂aci, oczywi艣cie sporo zale偶y od do艣wiadczenia i znajomo艣ci j臋zyka, ale ja nie narzekam. Jad臋 na 3 albo 4 tygodnie i konkretne pieni膮dze przywo偶臋 i dzieciakom mog臋 pom贸c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ju偶 spory czas pracuj臋 w Niemczech jako opiekunka dla agenci MyCare24. Warunki bardzo spoko. Kasa na czas, agencja interesuje si臋 swoimi pracownicami. Na dzie艅 dobry zaproponowali mi przej艣cie z umowy na czarno na legal. Podszkoli艂膮m j臋zyk na kursie, dzi臋ki czemu mam lepsz膮 prac臋. Ja polecam, ale wiadomo 偶e ka偶dy musi po sobie zdecydowa膰 czy da rad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawet, jak nie masz bardzo du偶ego do艣wiadczenia to https://www.interjob.com.pl/ rekrutuje do opieki nad seniorami w Niemczech. Mo偶na tak zaplanowa膰, 偶e non stop mo偶na je藕dzi膰, bez 偶adnych przerw w ci膮gu roku. Og艂osze艅 bardzo du偶o, wida膰 specjalizacj臋. Po wype艂nieniu aplikacji zaproszono mnie od razu na rozmow臋. Bardzo przyjemni ludzie i nie ma problemu z legalno艣ci膮 zatrudnienia.

Udost臋pnij ten post

davi-seniorenhilfe 馃檪聽Polecam! Z mojego otoczenia du偶o os贸b z nimi wyje偶d偶a聽i s膮 bardzo zadowoleni ze wsp贸艂pracy! Pieni膮dze s膮 zawsze na czas, a na wszelkie pytania zawsze otrzymuj膮 fachowe odpowiedzi!聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰