Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha333

czy sperme trzeba przetrzymac ?

Polecane posty

Gość gocha333

Witam :) czy jak się staram o dziecko czy sperme musze przytrzymać w macicy po stosunku? czy jak od razu wyleci to nie zajde w ciąze jak to działa :( ?

Gość gość
bzykaj sie na wieczór, niech cie zaleje 2-3 razy i tak po seksie idz spać zalana i dopiero rano się umyjesz

Gość gość
Szkoda gadać.

Gość gość
Nie musi 2 razy moze raz ale spij z nia do rana. Szyjka troche sie rozmiekczy i jeszcze wiecej plemnikow tam wplynie.

Gość gość
Możecie się śmiać, ale starając się o dzieci za każdym razem leżałam, jakbym robiła świece, z nogami wysoko, opartymi o ścianę . W obu przypadkach zaszlam w pierwszym cyklu starań , mam dwóch synów.

Gość gość
Po stosunku robisz "świece" i trzymasz tak kilka godzin aby nie wyleciała nawet kropelka, a najlepiej niech facet rozszerzy piczke strzepie i doleje do pełna.

Gość gość
W macicy? O kvrwa

Gość gość
Tak w macicy bo gdzie?

Gość gość
W pochwie. Jakby sperma odrazu trafiła do macicy, taka świeża mogłoby to się źle skończyć dla Ciebie.

Gość gość
20:17 w pochwie debilko. Zanim plemnik ze spermy dotrze do macicy to długa droga przed nim. Ja prdl chcesz się rozmnażać a nawet nie znasz budowy układu rozrodczego

Gość gość
i to musisz wisieć z nogami na żyrandolu aby sperma nie wyleciała

Gość gość
Sluchaj jak masz zajsc w ciaze to zajdziesz i nie musisz nic wyczyniac serio. Dla mnie sperma w srodku byla na tyle obrzydliwa to raz, a dwa nie chciałam nigdy żeby mi wypłynęła na pościel czy kołdrę jak już była we mnie więc zawsze szybko po szłam do łazienki z zacisnietymi miesniami kegla i dopiero na bufecie się rozluźniałam hehe:) i zaszłam w pierwszym cyklu. Także serio żadne wygibasy po nie mają znaczenia. Swoją drogą to nie wiem jak można potem spać iść od razu. Nie wypływa Wam? Masakra. A autorce powodzenia życzę!:) no i nie myśl o dziecku w trakcie seksu tylko się nim ciesz, odpuść sobie a ciąż a pojawi się szybciej nic myślisz.