Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem za normalna na ten świat

Polecane posty

Gość gość

I tego się boję ... z wyglądu petarda i przez to mam przesrane, faceci chcą jednego (na szczęście od 7lat jestem zajęta) a kobiety są zazdrosne i wredne chyba że chcą mieć do kolekcji ładna koleżankę i wyrywać na nią chłopaków . .dlatego mam jedną przyjaciółkę taka od serca . Ciężko mi z tym że jestem tak normalna i mogę o sobie z cała pewnością napisać że jestem kochana ogólnie bardzo empatyczna i dużo dostrzegam u ludzi cierpień . Oprócz tego widzę też jakie teraz dziewczyny są beznadziejne, wredne, dwulicowe z kolei faceci jak na moje oko poprawili się na przestrzeni lat, stali się bardziej czuli opiekuńczy, wierni ( chyba że związali się przez przypadek z tępą blachą to nic dziwnego że uciekli do innej) . Ogólnie kobiety ogarnijcie się ! Kiedyś babeczki były super uśmiechnięte ale nie takie krzykliwie uśmiechnięte jak teraz wy niby pod publikę. To jest takie żałosne:/ w klubach większość to lambady, szukają zaczepki i od razu bolca...to aż razi w oczy . Jesteście egoistyczne i nielojalne wobec swoich koleżanek, szukacie łatwego życia bez wysiłku własnego, wysmiewacie ludzi którzy mają fizyczną pracę (przynajmniej mają konkretne pieniądze) ą same siedzicie w biurach i odpowiadacie na maile wielkie mi prezesowe. Żałosne durne baby.

Gość gość
Hahahah :D to pojechalas po swojej płci ale polać ci za to ziooom !

Gość gość
A czy dziewczyny ci bardzo dowalaja,bo jestes ladniejsza ? Bo ja tak mam i tak samo mam tylko jedna taka zyczliwa przyjaciolke,reszta okazala sie falszywa.Obrabialy mi doope i tylko patrzyly,gdzie by tu mi szpile wbic.Wiem,ze powinnam to olac, ale ja sie zawsze tak wszystkim przejmuje.. :(

Gość królowa Polski
Może dowalaja wam, bo wiedzą, że się przejmiecie.

Gość gość
Bardzo trafnie napisane :) Dlatego obracam sie w meskim towarzystwie a od bab jak najdalej :)

Gość gość
2:06 oj dawały popalic nawet jeszcze się to zdarza a mam 25lat, najbardziej bawi mnie to że one są tak głupie . ..widzisz sens w tym żeby kogoś dodawać do znajomych albo obserwować na insta jak i tak nigdy z Tobą nie gada albo nic Ci nie skomentuje nie polubi itp? Wiem że to co teraz pisze to głupie ale właśnie w takich nawet p*****lach dostrzegam jak te baby muszą być sfiksowane na punkcie róznych ludzi których tak naprawdę uważają za fajniejszych i szczesliwszych od siebie samych. Ja np nie wyszukuje znajomych w d***e w sumie mam większość bo i po co mam udawać że jest inaczej ? Nie interesuje mnie to czy jedna jest w ciąży czy druga rozwodka albo że trzecia robi karierę modelki . A większość teraz tylko tym żyje....na szczęście jestem w związku z kimś z kim zawsze mogę pogadać i ma podobne podejście do mojego i tego życzę normalnym ludziom, żeby nie dali się wciagac w głupie gierki . Ja też jestem wrażliwa ale od paru lat coś peklo i mam kompletnie w d***e co one gadają co myślą itp . Aczkolwiek tak mnie naszła myśl skąd tyle rozwodów i tego wszystkiego ...bo te baby są teraz tak puste że największy wieśniak nie wytrzymalby z taka karyną niby wiecznie uśmiechnięta i jak to o sobie teraz mówią WARIATKĄĄĄ aaaaa im so crazy :D porażka

Gość gość
Narcyz z autorki

Gość gość
Np mam fejsa ale to jeszcze z lat liceum potem jak studiowałam mi się przydał no i do teraz sobie został, poza tym czasem umawiam się na sesje zdjęciowe bo lubię więc w sumie do tego typu rzeczy mam fb, oprócz tego mam w ulubionych strony takie do pośmiania np seba karyna normalna rodzina i wierzcie mi ...ale to się dzieje naprawdę...ludzie teraz to istne dno. Poczytajcie posmiejcie się i owszem śmiech to zdrowie ale nie przeraża was wizja że to idzie dalej ? Z pokolenia na pokolenie ? Że czasem nawet już rodzice nie mają wpływu na to jakie dziecko będzie w dorosłym życiu ? Nie chciałabym trafić w takie środowisko . ..czulabym się jak w tym filmie wzgórza mają oczy .

Gość gość
jesteś chora na głowę i powinnaś sie leczyć

Gość gość
2:19 tak jestem narcyzem a ty typowa cebulą. Bo co bo jestem petarda z wyglądu ? Mam kłamać ? Ok mogłam napisać że dziewczyny nie lubią innych dziewczyn które są po prostu mało inteligentne. Tak miałam napisać ? Sama sobie te bajki wsadź , ja będę pisać prawdę bo to mój temat jak nie pasuje to do widzenia . Otóż w tych czasach większość pań nie ma problemu z tym że ma tępą koleżankę tylko że jest zbyt ładna i przykuwa uwagę innych . Albo nawet mają problem z tym że koleżanka jest właśnie inteligentna ą przecież nie powinna być bardziej niż ona sama, albo że ma dużo pieniędzy i tak w kółko . .typowy przykład polskiej karyny,a Ty to tylko potwierdzasz

Gość gość
każda kafeterianka piszę, że jesteś petardą, pięknością więc trudno jest mi uwierzyć w tą bzdurę

Gość gość
Autorko chyba jesteś moją bratnią duszą bo mam identyczne przemyślenia ostatnimi czasy. Ja nawet jednej przyjaciółki nie mam, za to mam dwie super siostry i to one są dla mnie jak przyjaciółki. Też jestem w związku od 3lat i to jest dla mnie najpiękniejszy okres w życiu i tego właśnie pozazdrościły mi pseudo koleżanki . Ale poradziłam sobie z nimi, one same, a ja mam cudowne życie .

Gość gość
petardą haha kogo chcesz oszukać dziecko

Gość gość
Autorka jest idealnym przykładem kobiety z zaburzeniami narcystycznymi

Gość gość
2:26 typowe..a co Cię to obchodzi czy jeste. Petarda czy nie ? Tylko to przyjęłas do wiadomości z tego co pisałam ? Brawo ty. Nie będę nic udowadniać bo nie mam takiej potrzeby, świadoma jestem tego jak wyglądam w sumie to od właśnie 7lat czyli odkąd jestem w związku, to chyba był ten okres kiedy zdjęłam aparat z zębów i inne takie bzdety,po prostu z przeciętnej dziewczynki stałam się ładna kobietą, która nawet przechodząc z własnym mężczyzną nie może opędzić się od tych spojrzeń i krzywych sytuacji. I nie opowiadam o tym jako o czymś super tylko jest to straszne że ludzie potrafią tylko przez to jak ktoś wygląda być dla nich super (mowa o facetach ) wiadomo że brzydka nie chciałabym być ale też nie wiedziałam że idą czasy w których w Polsce dzieje się jaj w Egipcie .

Gość gość
skąd wiesz, że się stałaś ładną dziewczynką? co ty pieprzysz narcyzie

Gość gość
Dobra kij z wami wszyscy fajni poszli spać więc i ja idę:) A wy dalej przeżywajcie żałosne karyny to że sama o sobie kobieta mówi że jest petarda ( zapożyczone od kolegów którzy na mój widok dokładnie to mówią) ja mam już faceta nie odbije wam waszych ciepłych kluch spokojna rozczochrana. Narka:)

Gość gość
tak stałaś ładną kobietą dalej jesteś pewnie brzydka czy przeciętna więc dalej się łudzić, że jesteś piękna hahaha

Gość gość
gość dziś brzydkie też mają powodzenie

Gość gość
A teraz dawać zazdrosne niedowartosciowane żmije:) ps. Ty w takim razie rozumiem mówisz o sobie że jesteś brzydka tak ? Albo przeciętna? Ok rozumiem ..pewnie właśnie taka jesteś . Ale skoro Ty masz c*******o męża to znaczy że ja też mam mieć c*******o męża ? No chyba nie prawda ? :) lecz się ze swojego jadu który kierujesz do ludzi pewnych siebie, nie jesteś w stanie takim jak ja zniszczyć dobrego myślenia o sobie tak naprawdę jesteś małą pchłą która wszystkich obserwuje a sama siedzi w kącie i płacze nad swoim losem. No cóż...mowilam ze teraz większość bab takie właśnie są:)

Gość gość
gość dziś Hahaha spadaj narcyzie prawie każdej mówią żeby się podlizać, a ty już myślisz, że jesteś petardą , pięknością i chuj wie kim jeszcze. Mogę się założyć, że jesteś co najwyżej przeciętna.

Gość gość
gość dziś facetem narcyzie

Gość gość
2:37 jesteś j******a Skoro chcesz się zakładać:)

Gość gość
gość dziś Ładna dziewczyna staje się piękną kobietą, ale z przeciętnej nie da się zrobić pięknej kobiety.

Gość gość
2:39 taaa facet to się nawet nie wdaje w takie głupie dyskusje wie daruj sobie popirprzona zmijo bo nic nie zdzialasz:) twoj garbaty nos ci od tego nie zmaleje ani drożdzówka z mordy ci nie zejdzie:) polecam duuzo wody i sport :D

Gość gość
2:41 bo ty tak powiedziałaś ? Hahaha gdzie ty żyjesz szczurze :D

Gość gość
gość dziś Twarzy nie zmienisz więc na nic twoje przeróbki w wyglądzie.

Gość gość
Dlaczego ? Bo napisala,ze jest ladna/atrakcyjna ?Zauwazylam,ze jak jakas dziewczyna napisze tutaj,ze jest ladna,to dziala to na niektore osoby jak czerwona plachta na byka.Wtedy albo jest narcyzka,albo ladna ale za to wredna :D Mozna napisac,ze jest sie inteligentnym,madrym,empatycznym,ale nie,ze jest sie ladnym,bo od razu zaczyna sie jad saczyc.Z kolei jak ktos napisze "ale jestem brzydka" to od razu budzi sie u innych osob poczucie solidarnosci,chec pocieszenia takiej osoby,podniesienia na duchu.Dziwne,nie ? :)

Gość gość
Piękna kobieta wie, że jest atrakcyjna i nie musi pisać w necie o swojej urodzie i wrzucać co chwile fotki żeby się dowartościować.

Gość gość
gość dziś Każda tak mówi na kafeterii, w necie, a naprawdę są co najwyżej przeciętne. Mało jest naturalnie pięknych kobiet.