Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naturalne kosmetyki

Polecane posty

Gość gość

Naturalne mazidła jakie proponujecie ? Vitasouroce czy jest dobre ?

Używam wyłącznie naturalnych kosmetyków.Ale zupełnie nie wiem, co masz na myśli.Z tą nazwą nigdy się nie spotkałam.Czy, to jest krem własnej roboty? Precyzyjnie napisz w czym rzecz.

Gość gość
Slyszalam ze to składnik Nie mam pojecia stąd pytanie. Jakich kosmetyków używasz i co proponujesz zakupic dla osoby w wieku 22lat

Osobiście kupuję kosmetyki w hurtownii kosmetycznej https://cosmed24.pl/ która ma w ofercie masę kosmetyków najwyższej jakości, a nawet sprzęt dla gabinetów kosmetycznych. Jest to świetne miejsce, żeby zaopatrzeć swój salon upiększania - warto zajrzeć :)

Gość NiveaBaby88
to zalezy do czego te naturalne kosmetyki . Co do takich kosmetyków to mogę się wypowiedzieć na temat kosmetyków do pielęgnacji tatuaży a mianowicie tattoo Butter , który zamówiłam na loveink.pl . Bardzo dobrze mi się ten tatuaż goił ;)Poza tym przepięknie pachnie papają ten kosmetyk ;)

Gość AnnaAneczka
potwierdzam ;) Mam również ten kosmetyk gojenia się tatuażu tattoo Butter loveink .Dobrze koi miejsce po zerobionym tatuażu . Ładnie nawilża i jest w dobrej cenie

Ja używam kosmetyków firmy Vena cosmetics. Bardzo polecam, bo naprawdę są warte uwagi. Efekt ich działania widać bardzo szybko.

Gość Zuzaa2
Jak kosmetyki naturalne to u mnie tylko te z BIOselect. Używam ich stosunkowo od niedawna a już widzę różnicę ;) co prawda nie mam całego dostępnego asortymentu, tylko peeling, krem, mydełka szampon i odżywkę ale w miarę możliwości staram się przechodzić już tylko na ich produkty.

Gość Minewra55
Warto używać naturalne kosmetyki , bo wtedy prawdopodobieństwo dostania jakiegokolwiek uczulenia jest praktycznie zerowe ;) Z naturalnych używam do cery tłustej- Oczar . Do pielęgnacji tatuażu Tattoo Butter o zapachu papayi ( zresztą tak na marginesie , poczytajcie sobie dlaczego jest warty uwagi ;) - http://blog.loveink.pl/15-powodow-dla-ktorych-warto-uzywac-tattoo-butter/ ).Do rąk jakiś robiony krem przez moją ciocię ;) jest ziołowy .

Gość gość_Jola
Bardzo jestem zadowolona z kosmetyków naturalnych, dopiero po ich stosowaniu poczułam że skóra może oddychać i być tak naprawdę czysta, od niedawna stosuje kosmetyki firmy organic life która oferuje dermokosmetyki w dobrych cenach, a jak się zarejestrujesz to możesz zyskać dodatkowe korzyści https://pl577005.organiclife.com.pl/shop.html

Gość gość
Jestem zdania, że kobieta musi dbać o siebie i co jakiś czas trzeba chodzić na zabiegi do kosmetyczki. Ja jestem po 40 i co dwa tygodnie chodze do swojej kosmetyczki w www.salon-hana.pl najczęściej na peeling kawitacyjny.

Gość gość
Mam tabletki na włosy z biotyną od Noble Health i widzę róznicę, wcześniej brałam inne to włosy w ogóle nie reagowały, miałam takie same prześwity jak przed tą całą suplementacją. Teraz jest dużo lepiej, włos jest mocniejszy, gęstszy, nie wyciągam sobie przy czesaniu tylu kłaczków co wcześniej. Tabletki zamawiałam przez ich oficjalny sklep na noblehealth.pl.

Kochane Kobietki!!! W pełni zgadzam się z kwestią, że najlepsze są kosmetyki w pełni naturalne :) Chciałabym zachęcić Was do zapoznania się z asortymentem i zrobienia zakupów w moim sklepie internetowym www.biostragan24.pl. Znajdziecie w nim wiele naturalnych kosmetyków, m.in. olejki, szampony, kremy itp. Oprócz kosmetyków w moim sklepie jest żywność naturalna. Co najważniejsze wszystko jest w atrakcyjnych cenach :) Pamiętajcie, że o piękne ciało należy dbać od zewnątrz jak i od wewnątrz. Robienie zakupów w moim sklepie to same korzyści: - darmowa dostawa od 199zł; - liczne promocje; - przy zakupach powyżej 69zł wpisując hasło kuponu: LATO do 30.09.2018r. otrzymacie aż 7% rabat na całe zakupy :) Zachęcam do lajkowania na Facebooku https://www.facebook.com/Bio-Stragan-1096627697105519/ Jestem otwarta na propozycje dotyczące asortymentu, co uzupełnić co zmienić :) Piszcie na Facebooku lub maile bio.stragan@gmail.com pozdrawiam