Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze bydło mieszka na Podkarpaciu, w Lubelskim i w Małopolsce

Polecane posty

Gość gość

ta słynna polska b, same p****y tam mieszkają, widac to po pasażerach autokarów, pociągów z miast typu Rzeszów, Przemyśl, Lublin, Żywiec, Tarnów, Zakopane, nienawidze tej wstrętnej podkarpackiej mentalnosci jak w filmie Wesele z 2004 roku

Gość gość
Z tego regionu jest dużo dobrych ludzi .

Gość gość
Taa...przeprowadziłam się z Gdańska na podkarpacie.Same p***y w koło i plotkarze

Gość gość
wszedzie jest tak samo, po prostu w tamtych stronach jest wiecej ''wieśniaków'', prostaków, brudasów a tacy sie bardziej rzucają w oczy... myslisz, ze Wrocław Polska A jest super ? tam pełno ukraińców i niemców, polakow to chyba juz tam nie ma, Sląsk jest fajny ale nie dla kazdego, Warszawa to wiadomo ma plusy i minusy co by nie mowic to najladniejsze najbogatsze najbardziej zadbane polskie miasto

Gość gość
Mieszkam na Śląsku, ale często bywam w Tarnowie i tej niby gorszej Polsce. Zgadzam się z tym gościem z 8.08. Tam jest dużo dobrych i uczciwych ludzi. Wolę zamówić rzemieślnika , firmę stamtąd niż korzystać z usług miejścowego oszusta i cwaniaka.Biedny Śląsk to skupisko hołoty wszelakiej, która ściągała tu masowo przez wiele lat do pracy w górnictwie. Do tego Ślązacy, głównie na wsiach, albo w dzielnicach domków, na blokowiskach głównie kolejne pokolenia przyjezdnych. Porządni, spokojni ludzie nie chcą mieć wspólnego z patologią, obojętnie gdzie mieszkają, tyle mogę powiedzieć.

Gość gość
Na Śląsku, w stolicy, dużych miastach, ośrodkach akademickich, przegląd hołoty ze wszystkich regionów. Wrocław, Kraków, Katowice, tam ściąga bydło wszelkie obijać się na studiach, albo do pracy. Głównie uprzykrzać życie lokalnej społeczności. Jak wynajmą mieszkanie obok to nic tylko zwiać, ewentualnie się pochlastać ☹

Gość gość  Ostrów wielkopolski
Warszawa to piękne miasto . Zawsze je podziwiałem ale mieszkańcy Warszawy to mieszanka ludzi . A region Lublina Rzeszowa .. Tarnowa . Jasła to biedniejsza część ale ludzie super .

Gość gość
Od siebie dodam RADOM. Hołota jak nie wiem co.

Gość gość
Łobuzy rozjebusy wy nie zawrócicie czasu, dostaliście miano K***y za zrobienie Ambarasu:)