Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stany lękowe w autobusach i tramwajach a gdy jade autem nie mam tego, co to jest

Polecane posty

Gość gość

stany lękowe w autobusach i tramwajach a gdy jade autem nie mam tego, co to jest

Gość gość
Znam to ! Ja tak zawsze mam jak autobus prowadzi kobieta. Ostatnio u mnie w okolicy jeździ taka młoda paniusia. Strach w oczach jak widzę tą gówniarę za kółkiem. Jak ją widzę to czekam na następny autobus. Kierowcami i motorniczymi powinny być odpowiedzialne dojrzałe osoby o odpowiedniej sile fizycznej żeby w razie czego zapanować nad pojazdem. Widzę coraz więcej dziewczynek i drobnych chłopaczków w rurkach za kierownicą MPK to się nie dziwię że ludzie się boją jeździć bo za kółko to chłopa z jajami trzeba !

Gość gość
taa, no mnie akurat najmniej obchodzi płeć kierowcy/ maszynisty.. tutaj sie liczą umiejętności a nie płec. Weź sie zastanów co wypisujesz :D🖐️ Natomiast bardzo stresują mnie inni pasazerowie autobusu/tramwaju i o tym tu jest mowa.. ;]

Gość gość
Kiedyś tu był temat jak gość jechał miejskim autobusem,który nagle zahamawał,wskutek czego na tego gościa wpadła jakaś panienka.I tak wpadła,że w ciążę zaszła. Może tego się boisz? Jesteś gejem?

Gość gość
Pamiętam ten temat. Gość siedział i miał akurat rozpięty rozporek. Jakaś laska przed nim stała w mini (jak się okazało bez majtek). Gdy autobus MPK zahamował-wpadła mu jakby na kolana i niefortunnie doszło do penetracji.Dodatkowo,dalsza wyboista droga wywołując wstrząsy powodowała,iż współpasażerka zaczęła "podskakiwać" co doprowadziło współpasażera do ejakulacji. Na miejsce zostały wezwanie służby.Spisano odpowiednie oświadczenia jak i dane,na wypadek niepożądanych następstw zdarzenia (ciąża).

Gość gość
Kobiety prowadzą bezpieczniej i rzadziej piją, a za kierownicą juz w ogóle rzadko bywają po alkoholu, w przeciwieństwie do facetów. Przestań panikować.

Gość debilizm sie szerzy
gość dziś x Ale co ty mu tłumaczysz jak to jest seksistowski oszołom i pisze ciągle o przewadze mężczyzny nad kobietą. :D Kretyn odpieardala CHAMSKIE PROWO, bo ma mikrusa w spodniach i sie chwali takim kikutkiem hahaha jak troglodyta maczugą.. w ogóle poziom kóórwa minus zero :D:D:D

Gość gość
Zdarza ci się,że w autobusie czy tramwaju ocierasz się kroczem o kobiety a jeśli one uciekają od ciebie to czujesz gniew lub lęk o swą atrakcyjność? :classic_cool:

Gość gość
Zdarza ci się pieściĆ potajemnie swe przyrodzenie w środkach transportu publicznego czując czasem lęk - czy to aby napewno ten moment by skończyć? :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Kiedyś tu był temat jak gość jechał miejskim autobusem,który nagle zahamawał,wskutek czego na tego gościa wpadła jakaś panienka.I tak wpadła,że w ciążę zaszła. Może tego się boisz? x Kiedyś tu był temat jak gość jechał miejskim autobusem,który nagle drzwi mu kóótasa ucieły PRZY SAMYCH JAJACH zboczencu ty

Gość gość
Lęk twój bierze się wprost z przyswojenia sobie pojęcia "transport zbiorowy" w sposób identyfikujący je z pojęciem "sex zbiorowy". Boisz się,iż na terenie środka transportu zbiorowego (autobus,tramwaj itp.) możesz zostać zmuszony do czynności jakie odkryły by przed tobą...twoją lękowo tłumioną naturę i popędy(homoseksualizm lub jakieś skłonności dewiacyjne). :classic_cool:

Gość gość
gość dziś X homoseksualizm chyba w twojej rodzinie był nagminny, więc, podejrzewam,że znasz to z autopsji🖐️

Gość gość
gość dziś No niech zgadnę......kierowcą tego autobusu była jakaś sfrustrowana brakiem seksu baba? :classic_cool:

Gość gość
Typowy mechanizm odwetu młodej dziewczynki bez doświadczeń i pewności czy chciałaby mieć między nogami to co ma czy też to co uciąć mogą drzwi od autobusu. :classic_cool:

Gość gość
gość dziś X homoseksualizm chyba w twojej rodzinie był nagminny, więc, podejrzewam,że znasz to z autopsji X X Nagminnie to miał oragzm twój stary z tobą w wannie. :classic_cool:

Gość gość
Kooorfffa c***y zakładają najpierw temat a potem łeb w doopsko wsadza i żadnego posta więcej sklecić już nie daje rady. Pokolenie przygłupów. Albo ta druga peezda-oszołom co się doyebaua,że komuś się nie podoba baba za kierownicą.Miało być na wesoło a przychodzą jakieś nawiedzone parówki i robią jakieś goownoburze. To forum się faktycznie zesrało. Zero intelektu.Zero humoru.Same ponure torby,żeby i niedouczona gooqniażeria.

Gość gość
Myślałam, Że to poważny temat i juz chciałam napisac, ze to najpewniej nerwica lekowa.

Gość gość
to z braku analu zwyczajnie

Gość gość
gość dziś x chce ci sie srac to kibla spieardalaj a nie tutaj srasz x gość dziś Myślałam, Że to poważny temat i juz chciałam napisac, ze to najpewniej nerwica lekowa. x Tak, temat był zakladany na powaznie, ale troll tutaj wszedł i zaczął pieprzyc od rzeczy :O

Gość gość
Ale dyskusja na poziomie że aż brakuje słów. Jedna biedna osoba ma lęk przed komunikacją publiczną, ma z tym faktyczny problem i na poważnie pisze a cała reszta robi śmietnik nic poważnego nie pisząc. Najpierw jeden oszołom wypisuje szowinistyczne wywody pełne jadu na kobiety kierujące autobusami a cała reszta bluzga i sprowadza wszystko do jednego. Poziom poniżej dna. Autorko, nie przejmuj się. Rozumiem cię, nie jesteś jedyną osobą z takim kłopotem.Nie licz jednak że na takim forum ludzie cię zrozumieją. Naprawdę lepiej na spokojnie pogadać o tym z kimś bliskim a w razie potrzeby nawet poprosić o pomoc psychologa. To żaden wstyd a na pewno możesz liczyć na zrozumienie, mądre słowo i wsparcie w przezwyciężeniu tego. Na internetowych zboczonych nawiedzeńców z Internetu nie licz. Szkoda nawet tu pisać na poważnie bo to forum już dawno stało się. śmietnikiem. Powodzenia i głowa do góry.