Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Dorisa

Bardzo proszę o radę!

Polecane posty

Gość gość Dorisa

Problem jest tego rodzaju. Mieszkam w bloku, na osiedlu i właśnie jestem w trakcie remontu kuchni. Pech chciał, ze przed blokiem synowi wypadła puszka z farbą, która dosyć mocno zachlapała chodnik. Jest to zmywalna farba do kuchni - Dulux. Wiem, ze niektórzy sąsiedzi komentują to, ze ,,nabrudziliśmy i nie potrafimy sprzątnąć po sobie,, i tylko czekam, ze ktoś życzliwy zgłosi sprawę do Spółdzielni Mieszkaniowej. Czy ktoś z Was ma jakiś pomysł i radę, jak skutecznie usunąć plamy z farby z chodnika?

Gość dawny ladaco
zostaw to goowno, przysyp piaskiem z piaskownicy i juz.

Środkiem zmywalnym dostosowanym do farby, Możesz zapytać o, to w najbliższym sklepie typu np Cast....... W dobrym tonie będzie, gdy przeprosisz sąsiadów za niechcącą niefrasobliwość.

Gość gość Dorisa
Oczywiście, ze gdy z kimś rozmawiam przed blokiem - przepraszam i nie ma we mnie agresji. Na tę chwilę jest środek remontu, przed blokiem stoi jeszcze worek na gruz i wszelkie odpady związane z remontem i po jego zakończeniu syn zamierza podjąć próbę usunięcia tego. Tylko na razie jeszcze nie mamy pomysłu - jak to zrobić.

Gość gość
szrobrem

Gość gość
Sasiad tez rozlal - rozowa:) bo malowali pokoj coreczki. Zostawil to, z czasem sie starla.