Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, albo to wy zaczniecie podrywać facetow, albo nasza rasa wyginie i tyle.

Polecane posty

Gość gość
Ale przeciez prawie kazda kobieta jest w stanie zrobic pierwszy krok, jak jej zalezy. Problem w tym, ze rozpaczliwie brak materialu do podrywania, chlopcy jacys nie teges teraz.

Gość gość
Jakbyś się kiedyś zastanawiał czemu jesteś sam, to właśnie dlatego. Z powodu twojego niedorozwoju umysłowego i schizofrenii paranoidalnej. Ale SP się leczy, idź do psychiatry, jakość twojego życia się poprawi.

Gość gość
Kobiety lecą na miśków z brzuchem, koniecznie wysokich i koniec tematu. Wyjrzyjcie na ulicę, 98% kobiet na mieście jest z miśkami z brzuszkiem, zwłaszcza tych najpiękniejszych kobiet.

Gość gość
Czasami te piękne kobiety mają niskie poczucie własnej wartości i biorą, co jest. Też to często widzę, dziewczyna jak marzenie, a facet jak dziurawa skarpeta. A jak pytam, dlaczego jesteś z takim knurem, to mi odpowiada, że go kocha i że się boi zmiany, bo może zostać sama. Taka wioskowa mentalność. Ale niektóre kobiety tak mają. Szczęśliwie dla mnie, nie należę do nich i bycie singielką przez 3 lata to nie jest dla mnie najgorszy koszmar na świecie.

Gość gość
13:17 To nie jest tak, że kobiety są z tymi facetami, bo to zapchajdziury, te kobiety na serio lecą na tych facetów i ich kochają, wlaśnie taki typowy polski misio 190, szeroki, z brzuszkiem piwnym i rozlazłymi, sflaczałymi mięśniami po cyklach sterydowych, w zwykłych ciuchach bez wyrazu to dla kobiet serio atrakcyjny facet. Przystojniacy to dla kobiet pedalstwo, niemęskość. Na przystojniaków to lecą nastolatki. Miłością życia każdej kobiety po 25 roku życia zostaje misio z brzuchem piwnym. Wyjrzyjcie na ulicę.

Gość gość
knur nie knur ale ma ciul:-P

Gość gość
gość dziś Misiów z brzuchem mających kobiety widze rzeczywiście sporo, zresztą statystycznie większość facetów ma nadwagę a więc i wystający brzuch. Jednak z tym 190cm wzrostu to przesadzasz bo takich jest niezbyt wielu.

Gość gość
Jestem po 25 roku życia. I albo jestem ewenementem, albo z twoimi obserwacjami jest coś nie halo.

Gość gość
Co do miskow z brzuchem, to coz, wiekszosc facetow po prostu z wiekiem ten brzuch hoduje, taka natura. Moj maz tez wyhodowal, mimo ze przed slubem mial kaloryfer:)

Gość gość
Ale my nie rozmawiamy o facetach 40+, tylko o takich w okolicach 30.

Gość gość
Tylko nastolatki lecą na facetów bez brzucha piwnego. Już dla kobiet od 23 roku życia brak brzuszka i grubych kości jest niemęski.

Gość gość
Teraz przez siedzacy tryb zycia i smieciowe zarcie 30latek jest juz na tym etapie co niegdys pan po 40. Oczywiscie jest grupa, ktora uprawia sport i ich to nie dotyczy.

Gość gość
No to ja jestem jakaś inna. Mój facet jest 50+, ale nie ma brzucha piwnego i nie jest misiowaty.