Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubie czytać o skąpych sknerach ,którzy są chytrusami

Polecane posty

Gość gość

Czekam .

Gość gość
hehe te uwielbiam mój świagier :D przychodzi na składkowego grilla z własnym jednym piwskiem i stawia przed sobą :D Znam takich którzy przychodzą ze zgrzewką, stawiają przed sobą, a czego nie dopija to zabierają. Na jedzenie się nie składają 'bo nie sa głodni' a jak nikt nie patrzy wp*****lają aż furkocze.

Gość gość
Takich c***joow to głodem wsiąść . Odciąć im żywność . Nie dawać .

Gość gość
Mój sąsiad ma ponad 50 lat i chodzi na pogrzeby ,żeby go poprosili na stypę .

Gość gość
ale im nikt nie daje tego jedzenia! Sami się obsługują! Umawiamy się w dużym towarzystwie, przychodzi też moja przyjaciółka z mężem (niestety przyjaciólka już sie zaczęła pod wpływem męża zmieniać w tę samą stronę ale mi durnej pale wciąż na niej zależy :( ) i oni sie migają od składki na żarcie i picie (bo zaraz idą, bo nie będa jeść) no więc nie ma dyskusji, po czym ktoś nakrywa tego palanta jak stojąc tyłem do reszty, mysli, ze niezauważony, napycha się przygotowanymi potrawami niemal na siłę. Jest pełno takich okazji ale aż mi wstyd pisać. Np jak ona zapomni z domu pieniędzy to nie ma szans, żeby jej dał np 2 zł na wodę mineralną. "Napijesz się w domu", mówi.

Gość gość
Moj byly zalowal mi , ze sobie sama cos kupilam i zaplacilam ze swoich pieniedzy :D

Gość gość
Jak wy wytrzymujecie z takimi harpagonami .