Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Corka nie poszla od 1 wrzesnia do szkoly nie wiem co teraz ona płacze

Polecane posty

Gość gość

Strasznie płacze jak ma iść. To 5 klasa podstawówki, postanowiłam ze przedłuże jej do 1 pażdziernika wakacje, wycałowała mnie i uspokoiła się. Jak miała isc do szkoly od 1 wrzesnia to wpadala w histerie, zasikala materac do łozku i lazala na ziemi w histerii uderzajac piąstkami o dywan. Za 9 dni ma isc do szkoly a ja sie obawiam co bedzie. Na razie usmiecha sie jak to wspominam i mowi mi ze jestem najwspanialsza na swiecie i ze przeciez jej nie zostawie a ja nie wiem co odpowiedziec.

Gość gość
Nie wiem co sie z nia stalo, oczywiscie wczesniej tez byly takie problemy ale w koncu szla i nawet nie miala bardzo zlego swiadectwa. A teraz cos takiego.

Gość gość
Inne dzieci od 4 wrzesnia szly. Poj e(ba lo) ci sie

Gość gość
Wiem że szły od 4 września. Proszę bez wycieczek osobistych. Ona wpadła w histerie jak miała iść od poczatku wrzesnia!

Gość gość
Zamiast iść do psychologa, zmienić szkołę...ty jej wakacje przedluzasz?? Naprawdę takie idiotki chodzą po tym świecie?!!!:-(

Gość gość
Mój syn dziewiąty rok niemal codziennie pyta czy może nie iść do szkoły. Nie wyobrażam sobie jednak, aby mu miała zrobic takie wakacje. Pomijam już to, że on pewnie do tej szkoły i tak by poszedł, bo zdaje sobie sprawę, żę musi ja skończyć.

Gość gość
13.16 u mnie to samo.Codzien pytana czy musze isc do szkoly bo "szkola glupia i niepotrzebna".syn w 6 klasie.

Gość gość
Jestes skrajnie nieodpowiedzialna jesli to nie prowokacja. Jak mizna przedluzyc dziecku wakacje o miesiac? Oby szkola skierowala sprawe do sadu rodzinnego o wglad w sytuacje rodziny z uwagi na nieudolna wychowawczo matke. Zastanawialas sie kiedy ona nadrobi miesiac nauki?

Gość gość
Wiesz co masz jej odpowiedziec? " szoruj do szkoly " !

Gość gość
no nic,nie idzie do szkoły to czas żeby zaczęła chodzić na 5 rano do pracy przy sprzątaniu biur. Z czegoś musi ci oddać tę wysoką grzywnę,która zapłacisz za niewykonanie obowiązku szkolnego.

Gość gość
Nie odpowiadajcie. To prowo !!

Gość Kocudek
Pewnie to prawo, ale jeśli nie :/ To...... Zrobiłaś jej największą krzywdę tym, że zatrzymałas ją w domu! Dzieci już są zgrane, u mojego syna były już nawet zdjęcia klasowe, dzieci już się zintegrowaly, Ona będzie teraz odludkiem. Będzie GORZEJ niż mogłoby być gdyby poszła normalnie 4września. Wierzyć mi się jednak nie chce, że ktoś mógł zrobić coś takiego. To musi być prawo :/

Gość Kocudek
prawo/prowo*

Gość wiktoriakrolowa
Moze trzeba zmienic szkole, moze dzieje jej sie tam jakas krzywda. Musisz to wybadac. Jesli nie, to moze nie wiem - kup jej jakis tablet do szkoly na pocieszenie w ramach wyprawki szkolnej? male przekupstwo, ale na pewno jej sie przyda i moze chetnie pojdzie. w media expert widzialam jakies szkolne promocje na takie rzeczy.