Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jeżeli on chce zrobic badania DNA corki to ja moge nie wyrazic zgoy prawdda

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy ze sobą 2 lata, w międzyczasie pojawiło się dziecko, szybko ślub, po jakimś czasie rozwód. Mam przyznane alimenty na córkę. On się związał z inną kobietą, ja niestety głupio zrobiłam bo jakiś czas temu spotkała się z prawdopodobnie ojcem mojej córki i on wstawił taki opis dwuznaczny na fejsa z naszymi zdjęciami. Nieważne jaki. Zadzwonił do mnie były że chce się poddać testowi na ojcostwo - ja nie muszę się na to godzić prawda? Córka ma 10 lat i nie chce jej niszczyć świata. Jak to wygląda? On jest wpisany w papierach jako ojciec dziecka - nie można tego zmienić prawda bo minął już czas na zrzeczenie się praw prawda?

Gość gość
On nie musi cie pytać o zdanie

Gość gość
Jesteś kurwą i fajnie byłoby, gdybyś to ogarnęła. To po pierwsze. Po drugie, jeśli się nie zgodzisz, sąd wyda taki nakaz, bo nie wątpię, że twój ex pójdzie do sądu. Jesteś zwyczajną szmatą, której miejsce jest w burdelu. Jak można być w związku i puszczać się do tego stopnia, żeby nie wiedzieć czyje dziecko się rodzi? Gratulacje dla twojej matki, że takiego szlaucha wychowała. Dumna musi być.