Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz31

Dylemat moralny

Polecane posty

Gość Mateusz31

Mam dylemat ,ktory mnie niepokoi.Poznalem spokojna kobiete w moim wieku, jestesmy 30latkami.po jakis 2 tyg od zapoznania sie zaproponowalem naturalnie seks.Niewiarygodne ona powiedzialaze jest dziewica i ze wzgledu na wiare pierwszy raz bedzie po slubie.Jestem w szoku wielkum ,mialem wiele dziewczyn i dla mnie normalne jest kiedy ludzie uprawiaja seks nawet i pierwszego dnia.Megadziwna sprawa ale jest wartosciowa osoba.mam dylemat czy ja zostawic czy tez do czasu az sie zgodzi na stosunek szukac seksu poza jej plecami.wiem jednak ze napewno nie mam zamiaru odmawiac sobie tego przez kilka msc czy dłużej. Nie wiem ktora opcja jest gorsza

Gość błękitnaa
😴

Gość gość
jak trzymała tak dlugo dziewictwo, to nie puści się z byle pierwszym *****czem, nie licz na to.

Gość gość
trafiłeś na prawdziwą kandydatkę na żonę jeśli ciebie to mierzi to zostaw ją , może spotka szlachetniejszego od ciebie i będzie szczęśliwa ..

Gość gość
Też mi szlachetna dziewica :-D A po ślubie okaże się że tylko seks klasyczny -bo swietojebliwa z niej istota i prawdziwa kłoda Facet zacznie ja zdradzać, bo nie oszukujmy się seks jest ważny! Dopasowanie w tej kwestii. Już mąż zarząda rozwodu a ona - świetojebliwa mu to nie da- bo przysięgała przed Bogiem A co Bóg zlaczyl... haha porażka! Odpuść sobie gościu bo nie dasz rady . Stracony czas i twój i jej.

Gość gość
Daj jej spokój, znajdź sobie jakąś karynę co popuści szpary na pierwszej randce i będziesz szczęśliwy. Ona będzie czekała na ciebie, zakocha się, rozdziewiczysz ją, a potem na jaw wyjdą twoje zdrady przedmałżeńskie i dziewczyna zostanie sama, z dzieckiem i ze smutną przeszłością.

Gość gość
hahaha ale prowo denne :D

Gość gość
Być może ona zostawi Ciebie pierwsza i będziesz miał dylemat z głowy :)

Gość Mateusz31
Dzieki za jakies rady naprawde dla mnie to nie zrozumiale .zaslanianie sie religijnoscia to ciemnogrod.poza tym jest nowoczesna kobieta ,bylem w szoku gdy poznalem jej poglady na te sprawy.bardzo duzo mamy wspolnego i gdyby nie to bym poszedl.jednak bede nalegal.,prosil .jest bardzo rozsadna i milo mi sie rozmawia.czasem fantazjuje o naszym seksie a tak glebiej myslac bo wiem ze to prawda byloby dla mnie naprawde wielka radoscia byc tym pierwszym u niej.watpie aby ktoras z moich dziewczyn byla dziewica. Jesli bede sie staral byc dobry dla niej to moze ona da mi to co mnie ucieszy dziekuje za rady

Gość gość
Rozkracz się nad dyrką i problemy na jakiś czas znikną

Gość gość
Też jestem dziewicą w tym wieku i jeśli u niej to wynika z religii, to sorry, ale zapomnij. Nie pójdzie z tobą do łóżka do ślubu. A i po ślubie może być problem. Kobiety w tym wieku, które nie przeszły inicjacji seksualnej, mają problemy w tej kwestii.

Gość gość
Właśnie;)

Gość gość
Wiesz co, odejdź od niej i to jak najszybciej, ty nie zaslugujesz na tę dziewczynę. Najlepiej powiedz jej wprost, że gdybyś musiał czekać, to będziesz w między czasie pukal inne - to może wybawi cię z kłopotu i sama odejdzie. Ja bym nie chciała faceta z takim podejściem jak twoje, mimo iż dziewicą już nie jestem.

Gość gość
Ale ona jest w woelu kwestiach normalna.ja tez jestem wierzacy.nie uwazam ze osoba wierzaca musi czekac do slubu bo normalne jest ze czlowiek ma tez potrzeby i chce sobie sprawic troche przyjemnisci ,jesli rzeczywiscie mi sie to nie uda ja zostawie bo co mi po rozmowach na wysolim poziomie ,kiedy bede myslal narzadem w majtkach...faktycznie moze to byc niedopasowanie.musze z nia pogadac powaznie i dac szanse bo wyjasnie ze naprawde dla mnie to wazne i chce sobie ulzyc juz...

Gość Mateusz31
Wyzej ja mateusz

Gość gość
Powiedz jej, że nie urodziłeś się człowiekiem tylko królikiem :D Ty gościu nie wiesz co to masturbacja? Piszesz tak jakby ona Cię zmuszala do tej czystości przedmałżeńskiej, a ty jesteś wielce poszkodowany. Po co się tak jej uczepiłeś skoro ona nie spełnia twoich wymagań?

Gość Mateusz31
Wiem co to ale jak sie z kims wiazesz to nie chcesz chyba caly czas bawoc sie sam jak w gimnazjum

Gość Mateusz31
A uczepilem sie bo ma klase i osobowosc oraz ogromna wiedze i podobne pasje

Gość gość
Ale po co ty w ogóle chcesz mieć kobietę jeśli zależy ci tylko na seksie? Nie lepiej na d***** chodzić a normalnym kobietom dac spokój? Co kobiecie, niezależnie czy dziewicy czy nie po facecie co myśli tylko fiutem :O Jak słyszę że facet miał wiele dziewczyn, to dla mnie jest skreślony. 1, max 4 ZWIĄZKI! to jest normalne, ale więcej i to bez zobowiązań, to *****cz który nigdy nie będzie wierny.

Gość Mateusz31
Bo tez chce kogos kochac miec 2 dzieci i dla kogo zyc bo nie chce byc calkiem sam

Gość gość
No widzisz Mateusz, ona ma wszystko czego ty nie masz ;) Ale podobnych pasji chyba jednak nie macie, bo ona nie modli się do fiutów tak jak ty do obleśnych cip.

Gość gość
A kochales te wszytkie laski które pukales? A może któraś kochała ciebie i ją skrzywdziles, a teraz sam chcesz być kochany... Teraz to lepiej znajdź sobie jakąś puszczalska albo była prostytutke, będziecie mieli podobną przeszłość, będziecie się wzajemnie kochać i... zdradzać :)

Gość Mateusz31
Nie wszystkie kochalem 2 tylko,zdarzalo sie na portalach znajdowalem kobietechetna na szybki seks np w aucie,ale uwazam zeteczasy chce miec za soba ze szukalem seksu bez zobowiazan bo chce jyz zwiazku powaznego co nie zmienia ze chce tez udanego seksu

Gość gość
Aha chcesz poważnego i udanego związku, ale swoją narzeczoną chcesz regularnie zdradzać z d******i? Chyba coś ci nie gra pod kopułką.

Gość gość
No to ci mówię, znajdź sobie taką co też ma taką przeszłość, co też się puszczala nie kochając bez zobowiązań (jak można być do czegoś takiego zdolnym? :O) takie też się chcą kiedyś ustatkowac :D będziecie dopasowani. Bo normalne dziewczyny zasługują na normalnych, dojrzałych i szanujacych kobiety facetów

Gość gość
15.57 otóż to:P

Gość Mateusz31
Nie chce mi tez bedzie ciezko ale nie wytrzymam tyle .nie jestem prymitywem jakims msm wyzsze wykszyalcenie wiele zainteresowan lubie sztuke np ale przyznam uczciwie ze wazny jest dla mnie seks

Gość gość
po 2 tygodniach sex??? Boże co za czasy. Ledwo człowieka się zna i już do łóżka ludzie idą.

Gość Mateusz31
I vardzo chce miec rodzine zone dwojke dzieci i kochac ich