Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mateusz31

Dylemat moralny

Polecane posty

Gość gość
Tylko rozkraczocha w takim razie, po pewnym czasie będziesz nią gardził, już się wstydzisz i ZAWSZE będziesz tęsknił do fajnej, szalonej, porządnej, mądrej, zabawnej, wysportowanej, zgrabnej o dobrym guście estetycznym i nie wiesz jakiej w seksie:P

Gość Mateusz31
9gosc wyzej dodaj blondynki to tak

Gość Mateusz31
Wyslalem jej sms i bede rozmawial na powaznie powiem na spotkaniu na ktorym sie umowilem ze jesli chce byc ze mna to musi zaczac ze mna sie kochac jesli nie to odejde dziekuje wszystkim

Gość Mateusz31
Zostawilem ja ,nie chciala mi dac tej przyjemnosci ani mnie zadowolic...mysle o kims kogo bardzo polubilem kiedys...ta dziewczyna bedzie tak sa cale zycie bo kobieta moze dac najwieksze dobro i szczescie mezczyznie jak go zaspokoi a mysle o kims z przeszlosci moze soe uda dzieli za rady

Gość gość
I dobrze zrobiła że ci nie uległa, ta dziewczyna zasługuje na porządnego, potrafiacego panować nad popędem mężczyznę. A nie uzależnionego od seksu *****cza.

Gość gość
Uciekaj od aseksualnej kłody jak najdalej. Z taką nie mialbyś życia.

Gość Mateusz31
Ja zrezygnowalem po prostu powiedzialem ze jesli mam byc hej facetem musi ze mba uprawiac seks ...jestem porzadnym czlowiekiem szanuje ludzi mam prace i szacunek ale naprawde nie wyobrazam sobie zwiazku bez seksu

Gość Mateusz31
Gosc wyzej od aseksualnej klody zgadzam sie z Toba zycie sklada sie z wielu elementow a ja lubie sie w seksie bawic dobrze fajna otwarta kobieta i rozne pozycje seks w samochodzie w lesie czasem jakas jej dominacja lub moja a to nie wyklucza wrazliwosci znam granice

Gość gość
Autorze, bardzo zapunktowałeś przynajmniej w moich oczach. Postąpiłeś uczciwie wobec niej i wobec siebie. Na początku miałam Cię za hipokrytę, który ****ał wszystko, a teraz szuka dziewicy na żonę, ale jak widać się myliłam. Życzę Ci powodzenia

Gość gość
Dokładnie jasno zakomunikował że zależy mu na seksie bardziej niż na miłości. Przynajmniej dziewczyna nie traci czasu na *****cza co jakby ją już w******** to znudzilaby się i szukał by nowych wrażeń. Tacy faceci są niezdolni do miłości i związku.

Gość Mateusz31
Tak ale sie mylisz tez jestem czlowiekiem i mam uczucia potrafie kochac

Gość gość
Oj tam, nie dramatyzuj. Przecież seks i miłość idą w parze.

Gość Mateusz31
Tak teraz jestem wolny znow nigdy nie dam sie nabrac nawiedzonej

Gość gość
Zastanów się czy potrafisz kochać kobietę czy jej d**e :O bo przeczysz sam sobie. ile byłbyś wstanie poświęcić dla kobiety jeśli kochasz? jeśli bez seksu parę msc nie wytrzymasz :O Normalna kobieta, niedziewica też nie da d**y po paru tyg. bo chce wiedzieć czy facet myśli o niej poważnie czy To egoista co chce tylko d**y.

Gość Mateusz31
Duzo moge poswiecic naprawde i wiem ze nie rzucam sie tez na pierwszym spotkaniu ale to jest potrzebne parze jak dwoch ludzi sie pizna nie upeawiajac seksu a po za tym trzeba dopasowac temperamentami sie to pewnie dlatego szukamy pidibnych mam badzieje ze znajde swoja polowke taka pozdrawiam

Gość gość
No jasne najpierw przedmiot trzeba wypróbować, i dopoero ocenić czy opłaca się "pokochać". Tylko co jak zabawka się popsuje po paru latach, zostanie wyrzucona do kosza w imię wielkkej miłości :D Miłość kochany to nie tyljo przyjemności. Jak tak się podchodzi do związków to lepiej zostać przy k***wkach, mniej problemów.

Gość gość
jak kocham to na całego ,ale ja bym z tobą nie poszłą do wyra nawet w związku bo mi nie pasujesz :/ jesteś taki cipciuś trąbuś albo jakoś tak :-)