Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeteria, dział ciąża i macierzyństwo to...

Polecane posty

Gość gość

...w większości zlepek patologicznych osób, które koniecznie chcą udowodnić innym swoje racje. Siedzą od rana do nocy na dziale (oczywiście większość zawsze pisze, że weszła tu pierwszy raz od miesięcy czy że zagląda w przerwie na kawę, więc cóż to takiego). Na normalnych tematach z konkretnymi zapytaniami mało która się udziela. Znajdują za to wyjątkową przyjemność w: -nagonkach na teściów, rodziców, rodzeństwo męża, własne, sąsiadów, znajomych -licytacjami kto ma większy metraż -kto więcej zarabia i kto robi KARIERĘ (dodam, że nagminnie używają owe panie stąd funkcji caps locka) -krytyce kobiet ciężarnych na L4 oraz matek na macierzyńskim i kur domowych -krytyce jedzenia (większość jest fit, eko i hohoho...) Tak z grubsza, smutne kobiety, smutno mi z waszego powodu. :(

Gość gość
Zapomniałam o wiecznej wojnie o to, który poród lepszy (w tym częste dopieprzanki pań o ci/pie jak wiadro u tych z naturalnego) Itd Itd Itd... Dobranoc smutne kobiety. 🖐️

Gość gość
No i pytania typu " dotknelam penisa, czy moge byc w ciazy', albo "okres mialam w grudniu , potem sraczke- czy to ciaza"?

Gość gość
Hahaha, cala prawda :D

Gość gość
odezwala sie ta co nie siedzi na tym dziale :)

Gość gość
Ale przyjemniej pośmiać się można.

Gość gość
Siostra wariattki dziś Zastanawiam się czy w ten sposób może zajść w ciążę? Jej facet nie chce dzieci. Robi to zawsze w gumce, a Ona niby odrazu "po" idzie sie myć i szybko PRZELEWA TO, że tak to nazwę w Siebie!! :/ po czym robi świecę w łazience nawet przez kilka minut. Myślę, że to chore i nieuczciwe w stosunku do Jej partnera. Plemniki potrzebują odpowiednich warunków więc mam nadzieję że w ten sposób nie zajdzie??? X Macie przykład chorej mamuśki, której nudzi się i wymyśla takie tematy :D

Gość gość
Albo to :D Co jadly dzis wasze dzieci? Hania 92629 dziś Moj 4 letni syn zjadl parowke I troche chlebka zytniegoplus herbata iwocowa, pozniej zupa ogorkowa nie cala, maly soczek jablkowy i 2 ferro roche, za1,5 godz zjadl baraninke z grilla I kasze cous cous, teraz wcina mala paczke chipsow,

Gość gość
gość dziś No, a potem g****oburza i wyzywanie się przez pięć stron od wyrodnych matek, bo jak można dać dziecku parówkę i słodki soczek.

Gość gość
A zapomniałyście o wojnie między cyckiem a butelką:-)

Gość gość
Mnie najbardziej śmieszy to że gdyby wierzyć we wszystkie wpisy to wychodzi na to ze siedzą tu same bogaczki które robią oszałamiającą karierę, wyglądają jak boginie i mieszkają w domu 400m :D

Gość gość
Ja kiedyś siedziałam na innym dziale, ale w porównaniu do tego co mamuśki wymyślają to było tam nudno. :D

Gość gość
dziś nie żebym była jakąś bogaczką ale mam pare znajomych które są dobrze sytuowane i na pewno nie maja czasu na siedzenie na kafe i wypisywanie jakie to są wspaniałe, zwłaszcza jeśli robią karierę. Możecie mi wierzyć lub nie ja tutaj wchodzę bo czasem się wypowiem w kwestii jakiegoś tematu, czasem pomogę a czasem mam ochotę się pośmiać z cudzej głupoty i nie mogę wyjść z podziwu co internet i anonimowość robi z ludźmi..

Gość gość
Widać, że większość chce się dowartosciowac w sieci.